Järjestelmän nimeäminen uudelleen

Voit valita tai kirjoittaa tuotteelle eri nimen. Tästä on hyötyä esimerkiksi silloin, kun käytössä on useita järjestelmiä. Voit antaa heille huoneen nimen, jossa he ovat, jotta he voivat erottua toisistaan sovelluksessa.

Tuotteen nimeäminen uudelleen:

1. Napauta Bose Music -sovelluksessa Settings (Asetukset) -kuvaketta icon oikeassa yläkulmassa.
    Vinkki: Jos näkyviin tulee jokin toinen tuote, napauta My Bose (Oma Bose) -kuvaketta icon valitse haluamasi tuote vasemmasta yläkulmasta.
  2. Valitse Tuotenimi.
    Huomautus: Laitteen asetukset (katso alla) vaihtelevat valitun tuotteen mukaan

3. Valitse nimi luettelosta tai kirjoita mukautettu nimi alareunan kenttään.

4. Valitse näytön alareunasta Tallenna.