Companion® 3 -järjestelmä

Myynnissä 2003–2012

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Kaiuttimien sijoittelu ja sijoittelu

Kaiuttimien sijoittelu voi vaikuttaa siihen, miten järjestelmä kuulostaa kuuntelualueella. Vinkkejä kaiuttimien sijoittamiseen parhaan äänenlaadun takaamiseksi.

Sijoitusehdotuksia:

Kaiuttimien ja Acoustimass-bassoyksikön vuorovaikutus tekee kaiuttimien sijoittamisesta järjestelmän akustisen suorituskyvyn kannalta ratkaisevan tärkeää. Kaiuttimien sijoittelu on ihanteellista suoraan näytön vieressä, suoraan eteenpäin, yhtä kaukana kuuntelijoista. Jos kaiuttimet sijoitetaan leveämpään paikkaan, ne on myös sijoitettava kauemmaksi kuulijoista. Acoustimass-bassoyksikkö on järjestelmän näkymätön osa. Se voidaan sijoittaa esimerkiksi huonekalujen alle tai taakse ja tuottaa todenmukaista ääntä, jonka kuulet kaiuttimista ilman, että se näkyy. Aseta moduuli vähintään 6 tuuman päähän tietokoneen näytöstä (tai televisiosta), jotta se ei häiritse magneettisesti suojaamatonta moduulia. Huomautus: Tämä koskee vain CRT-näyttöjä. LCD- ja Plasmas-näytöt eivät ole

Speakers placed on each side of laptop computer with the bass module on the floor