Lifestyle® V10 -kotiteatterijärjestelmä

Myynnissä 2008–2010

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Tietyt asetukset tai Järjestelmävalikon vaihtoehdot eivät ole käytettävissä

Valitsemasi lähteen mukaan jotkin asetukset ja/tai toiminnot eivät ehkä ole käytettävissä. Lisätietoja on seuraavissa kohdissa:

Tarkista, voiko järjestelmä -valikko tulla näkyviin.

Jos järjestelmävalikkoa ei voi näyttää, katso kohtaa Järjestelmävalikko ei näy TV-ruudussa

Määritä, voiko Asetukset-valikon näyttää.

Jos Asetukset-valikkoa ei voi näyttää, katso Asetukset-valikko ei näy TV-ruudussa

Kun äänenkäsittely-asetuksena on Automaattinen, tietyt ääniasetukset eivät ole käytettävissä.

Jos äänenkäsittely -asetuksena on Automaattinen, et voi säätää Movie EQ-taajuuskorjainta , Range Compressio - tai Mono -dekoodausta manuaalisesti. Nämä asetukset määritetään automaattisesti, eikä niitä näytetä asetusvalikossa. Lisätietoja on ohjeaiheessa Äänikäsittelyasetusten muuttaminen.

Videotarkkuus -asetus muuttaa Asetukset-valikon vaihtoehtoja.

Kun videon tarkkuus -asetuksena on säädettävä ,voit valita näytön tarkkuuden eto-valikosta  Asetukset -valikon. Jos videon tarkkuus -asetuksena on kiinteä, valittavissa olevat tarkkuudet poistetaan Asetukset -valikosta. Lisätietoja on kohdassa videotarkkuuden määrittäminen.

Nollaa mediakeskus

Tehdasasetusten palautusta käytetään satunnaisten tuoteongelmien korjaamiseksi. Palautusta ei pitäisi joutua tekemään jatkuvasti. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.

MC1-näyttöpaneeli & MC1-mediakonsoli voi tarvita huoltoa.

Jos ongelma ei ratkea ohjeilla, MC1-näyttöpaneeli & MC1-mediakonsoli voi tarvita huoltoa. Saat lisätietoja tuotteen huollosta napsauttamalla linkkiä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.