Katkonainen ääni yhdestä tai useammasta ryhmitetystä Bosen langattomasta äänijärjestelmästä

Jos järjestelmässä on useampi kuin yksi järjestelmä ja ääni katkeaa ja kuuluu katkonaista, kun toistat samaa sisältöä kahdessa tai useammassa järjestelmässä, kokeile seuraavaa:

Nollaa tuotteet, joissa ongelma on.

Lisätietoja nollauksesta on kohdassa tuotteen nollaaminen. (Huomautus: Tehdasasetusten palautusta käytetään satunnaisten tuoteongelmien korjaamiseksi. It is not something that a product should require repeatedly.)

Jos käytät SimpleSync-toimintoa Bluetooth-kaiuttimen tai -kuulokkeiden liittämiseen älykkääseen kaiuttimeen, tässä on muutamia ehdotuksia.

Kokeile seuraavaa:

Jos verkossa on Ethernet-yhteys, valitse se pääjärjestelmäksi ennen ryhmän luomista tai lähettämistä useisiin järjestelmiin.

Kun toistat useita järjestelmiä keskenään synkronoituina, järjestelmä, joka on valittu ensimmäiseksi, huolehtii kaikkien järjestelmien äänen synkronoinnista. Kiinteän verkon valitseminen vähentää ensin langattoman järjestelmän kautta välitettavien tietojen määrää.

Tarkista, käyttävätkö muut verkon laitteet liikaa kaistanleveyttä.

Kun laite on aktiivinen verkossa, se käyttää reitittimen käytettävissä olevaa kaistanleveyttä. Jotkin tehtävät käyttävät enemmän kaistanleveyttä kuin toiset, kuten videon suoratoisto, pelaaminen, videopuhelut ja tietojen varmuuskopiointi Jos laitteet suorittavat näitä tehtäviä, kaistanleveys voi pienentyä muissa laitteissa. Katkaise virta laitteesta tai sovelluksesta, joka saattaa käyttää paljon kaistanleveyttä, ja tarkista, paraneeko suorituskyky. Jos mahdollista, liitä suuren kaistanleveyden laitteet verkkoon Wi-Fi-yhteyden sijasta Ethernet-kaapelilla. Tämä vapauttaa langatonta kaistanleveyttä laitteille, jotka on yhdistettävä langattomasti.

Tarkista langattoman tietoliikenteen häiriölähteet.

On mahdollista, että muiden langattomien laitteiden sire-häiriöt vaikuttavat laitteen langattomiin toimintoihin. CHEC kfor Muut langattomat laitteet syntillä tuotteen (  esim. Toinen reititin, langaton puhelin, langaton tulostin, Smart TV jne.). Voit estää laitetta   häiritsemästä irrottamalla laitteen virtajohdon tai poistamalla laitteen Wi-Fi-yhteyden käytöstä. Jos ongelma ratkeaa, kun jokin laite poistetaan, tr yplacin gkyseinen laite on mahdollisuuksien mukaan kauempana laitteesta.  Jos laitteessa on langaton kanava-asetus, kokeile toista kanavaa.

Käynnistä reititin uudelleen.

Reititin on ehkä nollattava aika ajoin, kuten tietokoneen uudelleenkäynnistäminen. Katkaise virta reitittimestä 30 sekunniksi ja odota, että se käynnistyy ja muodostaa yhteyden. (Huomautus: Kaikki Internetiin yhdistetyt laitteet keskeytyvät nollauksen aikana.)

Jos käytössä on kaksikaistainen reititin, kokeile käyttää reitittimen toista kaistaa.

Jos reitittimessä on 2.4 ja 5.0 GHz:n verkkoja, yritä muodostaa yhteys reitittimen toiseen taajuusalueeseen. Jos yhteys on muodostettu esimerkiksi reitittimen 2.4 GHz:n verkkoon, yritä muodostaa yhteys 5.0 GHz:n verkkoon -- tai päinvastoin. Jos ongelma esiintyy vain yhdellä kaistalla, kyseisellä kaistalla on häiriöitä. Yritä vähentää mahdollisia häiriölähteitä (esim. Langattomat puhelimet tai itkuhälyttimet 2.4 GHz:n taajuudella) tai, jos mahdollista, käytä taajuusaluetta ilman häiriöitä.

Valitse reitittimen asetuksista jokin toinen kanava.

I fmultipl eWireless device son verkko kommunikoi samalla kanavalla, I tcould affec thow tehokkaasti nämä laitteet voivat siirtää tja vastaanottaa tietoja. Kirjaudu reitittimeen ja valitse asetusvalikosta jokin toinen kanava, kuten 1, 6 tai 1 1koska thes -suppilot eivät häiritse toisiaan. Jos et huomaa eroa, voit aina vaihtaa kanavaa.

Määritä reitittimen asetuksissa tiedonsiirtonopeudeksi suurin asetus.

Monet reitittimet shav ea bandwidt hadjustment Wi-Fi-verkkoon. Reitittimen asetusvalikossa voi   olla linkkinopeus, siirtonopeus tai jokin muu vastaava. Tämän  asetuksen asetus on yleensä Auto (Automaattinen), Best (paras) tai highnes tvalittavat numeeriset vaihtoehdot.

Jos käytössä on Wi-Fi-verkon laajennin, toistin, verkkosovitin tai tukiasema, yritä ohittaa se.

Jos järjestelmä on liitetty johonkin näistä laitteista, irrota laite. Liitä sitten järjestelmä pääreitittimeen ja yritä uudelleen. (Huomautus: Jos laite on liitetty, koska järjestelmä on alueella, jossa signaali on heikko, järjestelmää on ehkä siirrettävä lähemmäs pääreititintä testaamiseksi.) Jos ongelma on ratkaistu, ongelma liittyy laitteeseen tai sen asetuksiin.