SoundLink® on-ear Bluetooth® -kuulokkeet

Myynnissä 2017–2018

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Toiston hallinta

Tuotteen (esim. toista/keskeytä, pysäytä ja siirry eteen/taakse) ohjaa liitetyn laitteen ääntä. Tämä on kätevää, kun haluat ohjata liitetyn laitteen toistoa suoraan Bose-tuotteestasi.

Toisto- ja puhelutoiminnot

Audio/video playback actions Headphones control
Toisto tai tauko paina Multi-function-painiketta icon kerran.
Track Forward -kaksoispainallus Multi-function -toiminto icon
Kappaleen paluu kolmen painalluksen monitoimitoiminto icon
Säädä äänenvoimakkuutta painamalla Volume + - tai Volume – -painiketta
Pikakelaus eteenpäin paina -painiketta ja pidä Multi-function -painiketta painettuna icon (Ei saatavilla SoundSport Free -kaiuttimena)
Siirry taaksepäin Kaksoispaina -painiketta ja pidä Multi-function -painiketta painettuna icon (Ei saatavilla SoundSport Free -kaiuttimena)

Phone call actions Headphones control
Puheluun vastaaminen tai puhelun lopettaminen paina monitoimitoimintoa icon kerran.
Ohita puhelu paina pitkään Multi-function -painiketta icon
Vastaa toiseen puheluun paina monitoimipainiketta icon
Ohita toinen puhelu paina pitkään Multi-function -painiketta icon
Aktivoi ääniohjaus pidä Multi-function -painiketta painettuna icon

Multiple device actions Headphones control
Puheluun vastaaminen tai puhelun lopettaminen paina monitoimitoimintoa icon kerran.
Ohita puhelu paina pitkään Multi-function -painiketta icon

Huomautus: Kaikki laitteet tai sovellukset eivät ehkä tue kaikkia näitä toimintoja