Kannettava Bose S1 Pro Bluetooth® -kaiutinjärjestelmä

Myynnissä 2018–2024

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Toiston hallinta

Tuotteen (esim. toista/keskeytä, pysäytä ja siirry eteen/taakse) ohjaa liitetyn laitteen ääntä. Tämä on kätevää, kun haluat ohjata liitetyn laitteen toistoa suoraan Bose-tuotteestasi.

Bluetooth-toiston hallinta Bose Connect -sovelluksella:

1. Avaa Bose Connect -sovellus ja muodosta yhteys laitteeseen
    Vinkki: Jos Bose Bluetooth -tuotteita on useita, etsi ne pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle
  2. Tuotteen näytössä näkyy nyt trac kinfo sekä  oikeassa alareunassa olevan ha Play/Pause -painikkeen kuva

Bose Connect app product screen

3. Napauta kappaleen tietoja näytön alareunassa koko huuto nyk. Soitto info nokkela Lisävalinnat: Äänenvoimakkuus, toisto/tauko , siirtyminen eteenpäin, siirtyminen taaksepäin.

Bose Connect app playback screen