QuietComfort 35 II ‑langattomat kuulokkeet

Myynnissä 2017–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Toiston hallinta

Tuotteen (esim. toista/keskeytä, pysäytä ja siirry eteen/taakse) ohjaa liitetyn laitteen ääntä. Tämä on kätevää, kun haluat ohjata liitetyn laitteen toistoa suoraan Bose-tuotteestasi.

Toisto- ja puhelutoiminnot

Playback actions Headphone operation
Toisto tai tauko paina monitoimipainiketta icon painiketta kerran
Siirry eteenpäin paina monitoimitoimintoa nopeasti icon painiketta kaksi kertaa
Pikakelaus eteenpäin paina monitoimipainiketta nopeasti icon painiketta kaksi kertaa ja pidä toista painiketta painettuna
Raita taakse paina monitoimipainiketta nopeasti icon painiketta kolme kertaa
Pikakelaus taaksepäin paina monitoimipainiketta icon painiketta kolme kertaa ja pidä kolmas painallus painettuna

Phone call actions Headphones operation
Puheluun vastaaminen tai puhelun lopettaminen paina monitoimipainiketta icon painiketta kerran
Saapuvan puhelun hylkää puhelu paina monitoimipainiketta pitkään icon painiketta kahden sekunnin ajan
Vastaa toiseen puheluun ja aseta nykyinen puhelu pitoon paina monitoimipainiketta icon painiketta kerran
Hylkää toinen puhelu ja pidä nykyinen puhelu painettuna icon painiketta kahden sekunnin ajan
Vaihda kahden puhelun välillä paina Multi-function-painiketta icon painiketta kaksi kertaa
Aktivoi ääniohjaus pidä monitoimipainiketta painettuna icon painiketta kolmen sekunnin ajan
Aktivoi ääniohjaus pidä monitoimipainiketta painettuna icon painiketta

Huomautus: Kaikki laitteet tai sovellukset eivät ehkä tue kaikkia näitä toimintoja

Bluetooth-toiston hallinta Bose Connect -sovelluksella:

1. Avaa Bose Connect -sovellus ja muodosta yhteys laitteeseen
    Vinkki: Jos Bose Bluetooth -tuotteita on useita, etsi ne pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle
  2. Tuotteen näytössä näkyy nyt trac kinfo sekä  oikeassa alareunassa olevan ha Play/Pause -painikkeen kuva

Bose Connect app product screen

3. Napauta kappaleen tietoja näytön alareunassa koko huuto nyk. Soitto info nokkela Lisävalinnat: Äänenvoimakkuus, toisto/tauko , siirtyminen eteenpäin, siirtyminen taaksepäin.

Bose Connect app playback screen