Acoustic Wave® II -musiikkijärjestelmä

Myynnissä 2006–2018

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Näyttöön tulee STANDBY (valmiustila) -viesti

Jos järjestelmän näytössä näkyy teksti Valmiustila virran ollessa katkaistuna, huomioi seuraavat seikat:

Tämä on normaalia, kun järjestelmän virta on katkaistu.

Järjestelmä ei sammu kokonaan, vaan siirtyy valmiustilaan. Tämä johtuu siitä, että kaukosäätimen komentoihin vastaaminen vaatii vain vähän virtaa. Valmiustilassa olevien elektronisten laitteiden virrankulutusta koskevat EU:n lait ovat muuttuneet, ja tämän vuoksi Bose on tehnyt muutoksia tuotteisiimme. Syyskuussa 2012 järjestelmään tehtiin muutos, joten järjestelmä näyttää valmiustilan, kun järjestelmä on sammutettu tai kun 20 minuuttia on ilman ääntä tai käyttäjän toimia.