Wave® SoundTouch® IV -musiikkijärjestelmä

Myynnissä 2015–2019

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Continuous Play (jatkuva toisto) -toiminnon käyttäminen

Kun jatkuva toisto on käytössä, järjestelmä siirtyy automaattisesti käyttämään valitsemaasi äänilähdettä, kun CD-levyn toisto on päättynyt. Näin voit jatkaa musiikin toistoa joko radiosta tai AUX-liitäntään liitetystä äänilaitteesta.

Jatkuvan toiston äänilähteen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä:

1. Paina kaukosäätimen Alarm Setup (hälytyksen asetukset) -painiketta, kunnes -SETUP MENU (ASETUKSET-VALIKKO) tulee näkyviin järjestelmän näyttöön
  2. Paina Tune/MP3 > -painiketta toistuvasti , kunnes CONT-TOISTO- tulee näkyviin
  3.  Valitse audi  -lähde aika- tai aika + -painikkeilla tai POISTA jatkuva toisto käytöstä valitsemalla EI
  4. Odota 10 sekuntia tai paina hälytyksen asetuspainiketta poistu asetusvalikosta