Bose Sport Earbuds

Myynnissä 2020–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Kuulokkeiden lataaminen

Lue, miten voit ladata kuulokkeiden akun, jotta voit käyttää niitä missä tahansa.

Kuulokkeiden ja kotelon lataaminen

Kuulokkeiden lataaminen

1. Aseta vasen nappikuuloke siten, että sen latausliittimet osuvat latauskotelon vasemmanpuoleisiin latausnastoihin.

HUOMAUTUS: Varmista ennen lataamista, että nappikuulokkeiden lämpötila on 8–39 °C eli että ne ovat huoneenlämpöiset.
  2. Aseta kuuloke latauskoteloon siten, että se napsahtaa magneettisesti paikalleen. Kuulokkeen tilavalo näyttää akun tilan:
    • Vilkkuu hitaasti valkoisena – latautuu
    • Palaa valkoisena – akku on ladattu täyteen
    • Hitaasti sykkivä punainen – akku on ladattava
    • Vilkkuu punaisena ja valkoisena – virhe, ota yhteys Bosen asiakaspalveluun
  3. Toista vaiheet  1 ja 2 oikean kuulokkeen kohdalla.
  4. Sulje latauskotelo, jotta kuulokkeet latautuvat. Kotelo voi jäädä auki vain, jos kotelo latautuu.
  • Kuulokkeiden lataaminen tim evie 2 tuntia
  • Kun kuulokkeen akun virta on vähissä, kuulokkeiden akku latautuu 15 minuutin kuluttua, kun kotelo on suljettu, ja kuulokkeet pysyvät käytössä jopa 2 tuntia
  • Täyteen ladatusta kuulokkeesta saa virtaa jopa 5 tuntia
  • Kun kotelo on ladattu täyteen, voit ladata nappikuulokkeet jopa 2 kertaa
  • Kun kuulokkeet ovat kotelon sisällä, latausajan vaihtelu vaihtelee

Kotelon lataaminen

HUOMIO: Käytä tuotetta vain hyväksytyn virtalähteen kanssa, joka vastaa paikallisia määräyksiä (esim. UL, CSA, VDE, CCC).
  1. Sulje latauskotelo
  2. Liitä USB-johdon pieni pää USB-C-liitäntään.
  3. Kytke toinen pää USB-A-seinälaturiin (ei sisälly toimitukseen). Latauskotelon tilavalot palavat vastaavasti:

Osavaltio

Merkitys

1 virran merkkivalo palaa

0–20 % akun latauksesta

2 virran merkkivaloa palaa

21–40 % akun latauksesta

3 virran merkkivaloa palaa

41–60 % akun latauksesta

4 virran merkkivaloa palaa

61–80 % akun latauksesta

5 virran merkkivaloa palaa

81–100 % akun latauksesta

Kotelon latausaika on 3 tuntia.
TÄRKEÄÄ: Jos latauskotelo on tyhjentynyt kokonaan, saattaa kestää 30 minuuttia, ennen kuin merkkivalot syttyvät.

Akun lataaminen ei ylilataudu, jos akku kytketään yön aikana

Litiumaakuissa on sisäänrakennettu automaattinen virrankatkaisutoiminto, kun  akku on ladattu uudelleen , dto estää akun ylilatauksen. Vaikka akku on vielä kytketty, akun lataustaso on laskettava tietyn pisteen alapuolelle, jotta lataus käynnistyy uudelleen.