Bose QuietComfort® Earbuds II

Myynnissä 2022–2024

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Kuulokkeiden lataaminen

Lue, miten voit ladata kuulokkeiden akun, jotta voit käyttää niitä missä tahansa.

Kuulokkeiden ja kotelon lataaminen

Kuulokkeiden lataaminen

1. Aseta vasen nappikuuloke siten, että sen latausliittimet osuvat latauskotelon vasemmanpuoleisiin latausnastoihin.
    HUOMAUTUS: Varmista ennen lataamista, että nappikuulokkeiden lämpötila on 8–39 °C eli että ne ovat huoneenlämpöiset.
  2. Aseta nappikuuloke latauskoteloon siten, että se napsahtaa magneettisesti paikalleen. Kuulokkeiden tilan merkkivalo palaa latauksen tilan mukaan.

3. Toista vaiheet 1–2 oikealla nappikuulokkeella.
    HUOMAUTUS: Nappikuulokkeet latautuvat, kun kotelo on auki tai kiinni.

Kotelon lataaminen

HUOMIO: Käytä tuotetta vain hyväksytyn virtalähteen kanssa, joka vastaa paikallisia määräyksiä (esim. UL, CSA, VDE, CCC).
  1. Yhdistä USB-johdon pieni pää latauskotelon alaosan USB-C®-liitäntään.

2. Yhdistä toinen pää USB-A-seinälaturiin (ei sisälly toimitukseen) tai tietokoneeseen. Latauskotelon merkkivalo palaa oranssina.
    HUOMAUTUS: Varmista ennen lataamista, että kotelo on huoneenlämpöisenä, 46–8 °C (102–39 °F)

Akun lataaminen ei ylilataudu, jos akku kytketään yön aikana

Litiumaakuissa on sisäänrakennettu automaattinen virrankatkaisutoiminto, kun  akku on ladattu uudelleen , dto estää akun ylilatauksen. Vaikka akku on vielä kytketty, akun lataustaso on laskettava tietyn pisteen alapuolelle, jotta lataus käynnistyy uudelleen.