Äänenvoimakkuuden osoitin näyttää eri arvoa laitteessa ja kuulokkeissa

Liittyy tuotteisiin:

bluetooth-yhteyttä käytettäessä voi käydä niin, että kuulokkeiden ja ios-laitteen välisen äänenvoimakkuuden synkronointiyhteyden muodostaminen ei onnistu. tällöin äänenvoimakkuuden säätäminen isommalle ja pienemmälle toimii, mutta äänenvoimakkuuden osoitin ei näytä oikeaa arvoa.

Yritä ratkaista ongelma näin:

Katkaise kuulokkeista virta ja kytke se takaisin päälle.

Vikaan on toukokuussa 2013 julkaistu ohjelmapäivitys. Käy Bose®-ohjelmistopäivityskeskuksessa, jos kuulokkeiden ohjelmisto on päivitettävä.