Sykkeen seuraaminen fitness-sovelluksessa

Kun kuulokkeet on yhdistetty mobiililaitteeseen, voit seurata sykettäsi useissa suosituissa fitness-sovelluksissa. Aloita määrittämällä kuulokkeet sykemittariksi sovelluksessa. Määritystapa voi vaihdella eri sovellusten välillä. Seuraavassa on joitakin vinkkejä määrityksen tueksi:

• Pidä kuulokkeet korvissasi määrityksen aikana ja siirry kauemmas muista laitteista, joissa on sykemittari.
  • Etsi fitness-sovelluksen asetusvalikosta ”Devices” (Laitteet)-, ”Hardware” (Laitteisto)- tai ”Heart Rate Monitor” (Sykemittari) -valikko. Valitse ”Search for sensor” (Etsi mittari) tai ”Auto-connect” (Automaattinen yhdistäminen).
  • Joissakin fitness-sovelluksissa ”HR-Bose SoundSport Pulse” on valittava sykemittariksi laiteluettelossa
  • Joissakin fitness-sovelluksissa on valittava ”Start workout” (Aloita harjoitus), jotta voit seurata sykettä.
  • Varmista, että vasen korvanappi on tukevasti paikoillaan koko harjoituksen ajan.
  • Katso lisätietoja sykemittarin yhdistämisestä fitness-sovelluksen ohjevalikosta.

Huomautus:  Joissakin fitness-sovelluksissa syketietojen tarkasteleminen edellyttää maksullista tilausta.