Digitaalikuvien katseleminen

Lifestyle®-järjestelmä pystyy näyttämään keskusyksikön USB-liitäntään yhdistettyyn laitteeseen tallennettuja jpg- tai jpeg-muotoisia kuvia.

Kun valitset USB-lähteen, kansiot näkyvät luettelon yläosassa vasemmalla ja yksittäiset kuvatiedostot näkyvät kansioiden perässä. Saat kansion sisällön näkyviin valitsemalla sen.

Voit ohjata digitaalikuvien näyttämistä seuraavasti:

Siirtymispainikkeiden toiminnot

ylänuoli: yksi valikon kohta ylöspäin (voit toistaa pitämällä painettuna).

alanuoli: yksi valikon kohta alaspäin (voit toistaa pitämällä painettuna).

vasen nuoli: yksi kansion taso ylöspäin tai kuvaesityksen ollessa meneillään poistuminen ja palaaminen kansioiden selausnäkymään.

oikea nuoli: yksi kansion taso alaspäin.

ok-painike: yksi kansion taso alaspäin, jos valittuna on kansio, tai kuvaesityksen aloittaminen, jos valittuna on valokuvatiedosto.

menu: yksi kansion taso ylöspäin tai kuvaesityksen ollessa meneillään poistuminen ja palaaminen kansioiden selausnäkymään.

page up -ylänuoli: 9 kohdetta ylöspäin.

page down -alanuoli: 9 kohdetta alaspäin.

exit: lopeta kuvaesitys ja palaa kansioiden selausnäkymään.

Toistopainikkeiden toiminnot

toista: näytä kuvaesitys valittuna olevasta kansiosta.

pysäytä: lopeta kuvaesitys ja palaa kansioiden selausnäkymään.

siirry eteenpäin: seuraava kuva.

siirry taaksepäin: edellinen kuva.