Kaukosäätimen käyttäminen

Liittyy tuotteisiin:

Lue, miten voit käyttää kaiuttimen toimintoja mukana toimitetun kaukosäätimen painikkeilla:

Bose TV Speaker -kaiuttimen kaukosäädin
Virtapainike
  • Käynnistä tai sammuta kaiutin painamalla
  • Ota herätystoiminto käyttöön tai poista se käytöstä pitämällä painettuna (noin viisi sekuntia). Näin kaiutin käynnistyy automaattisesti, kun se vastaanottaa ääntä optisen tai AUX IN -liitännän kautta. Kun herätystoiminto otetaan käyttöön, kuuluu nouseva äänimerkki; kun se poistetaan käytöstä, kuuluu laskeva äänimerkki
Volume up and Volume down button

Lisää tai vähennä äänenvoimakkuutta painamalla +- tai -painiketta tai pitämällä niitä painettuna

Mykistys / mykistyksen poisto -painike

Mykistä tai poista mykistys painamalla

TV-painike

Paina painiketta, niin voit hallita televisiota käyttämällä virta-, äänenvoimakkuus- tai mykistys-painiketta

Bluetooth-painike
  • Paina painiketta, niin voit hallita yhdistettyä Bluetooth-laitetta äänenvoimakkuus- tai mykistys-painikkeella
  • Anna Bluetooth-laitteiden muodostaa yhteys kaiuttimeen pitämällä painettuna (noin sekunti)
  • Tyhjennä muisti aiemmin yhdistetyistä Bluetooth-laitteista pitämällä painettuna (noin kymmenen sekuntia) Kun muisti on tyhjennetty, kuuluu äänimerkki
Bassotason säätöpainike
  • Säädä basson tasoa painamalla ensin BASS-painiketta ja lisää tai vähennä bassoa painamalla +- tai -painiketta. Kun basso on haluamallasi tasolla, paina BASS-painiketta
  • Valitse basson oletusasetus pitämällä BASS-painiketta painettuna, kunnes kaiuttimen merkkivalo vilkkuu
Dialogitilan painike
  • Ota dialogitila käyttöön nykyisessä äänilähteessä painamalla. Kun dialogitila on käytössä, kaiuttimessa oleva lähteen merkkivalo palaa vihreänä
  • Jos kaiutin on kiinnitetty seinään, ota Wall EQ -taajuuskorjaus käyttöön pitämällä painiketta painettuna viisi sekuntia. Kun herätystoiminto otetaan käyttöön, kuuluu nouseva äänimerkki; kun se poistetaan käytöstä, kuuluu laskeva äänimerkki