Kuulokkeiden käyttäminen

Virran kytkeminen kuulokkeisiin

Virran kytkeminen: paina Bluetooth®-/virtapainiketta, kunnes akun varaustason ilmaiseva vihreä, keltainen tai punainen merkkivalo syttyy.

Virran katkaiseminen: pidä Bluetooth-/virtapainiketta painettuna, kunnes akun merkkivalo vilkkuu kolme kertaa ja sammuu. Kuulokkeista kuuluu sammutusääni virran katkeamisen merkiksi.

Säädettävän taustaäänien poiston käyttäminen

Kun kytket kuulokkeiden virran päälle ensimmäisen kerran, taustaäänien poisto on täydellä teholla. Voit säätää taustaäänien poiston tehoa kaukosäätimen painikkeilla ja päästää läpi kaikki taustaäänet tai osan niistä.

• Lisää taustaäänien poistoa pitämällä ▲-painiketta painettuna.

• Vähennä taustaäänien poistoa pitämällä ▼-painiketta painettuna.