Äänikehotteiden käyttö

Liittyy tuotteisiin:

Äänikehotteet opastavat Bluetooth®-yhteyden muodostamisessa sekä ilmoittavat akun varaustason ja yhdistetyn laitteen.

Äänikehoteilmoitukset

• Puheluilmoitukset: Kuulet äänikehotteen, joka kertoo saapuvan puhelun soittajan ja puhelun tilan.
  • Akkuilmoitukset: Kun kytket Frames-laseihin virran, kuulet ilmoituksen akun varaustasosta. Kun Frames-lasien akku on vähissä käytön aikana, kuulet seuraavan ilmoituksen: "Battery low, please charge now" (Akku lähes tyhjä, lataa heti).

Äänikehotteiden poistaminen käytöstä Äänikehotteet voi ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä Bose Connect -sovelluksella.

Huomautus: Jos äänikehotteet poistetaan käytöstä, ilmoituksia ei kuulu.

• Avaa sovellus ja odota, että se etsii käytettävissä olevat Bosen Bluetooth-laitteet.
  • Avaa laitteen asetusvalikko napauttamalla asetuskuvaketta. Huomautus: Jos sinulla on useampi kuin yksi Bosen Bluetooth-laite, etsi lasisi pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle ja napauta asetuskuvaketta.
  • Hallitse kehotteita Äänikehotteet-kohdan vieressä olevalla kytkimellä: ota ne käyttöön (kytkin oikealla) tai poista ne käytöstä (kytkin vasemmalla).