Maksuton toimitus, kun tilaat tänään.

Videolähtöliitännän käyttäminen

Liittyy tuotteisiin:

Jos telakoidussa iPodissa® tai iPhonessa® on videokuvaominaisuudet, VIDEO OUT -liitännästä lähtevää komposiittivideokuvaa voidaan katsella television tai tietokoneen näytön avulla.

Toimi seuraavasti:

Liitä komposiittikaapelin (ei sisälly toimitukseen) toinen pää SoundDock-järjestelmän takana olevaan VIDEO OUT -liitäntään

Yhdistä kaapelin toinen pää television tai tietokoneen näytön videotuloon. Valitse televisiossa oikea videotulo