90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Tavallisten äänijohtojen käyttäminen

Kuulokkeita voi käyttää erilaisten äänilähteiden kanssa: ne voi liittää esimerkiksi CD/DVD/MP3-soittimeen, tietokoneeseen tai stereoihin.

Liitä kuulokkeesi eri äänilähteisiin seuraavien ohjeiden mukaan:

  • Kuulokkeet voi liittää useimpiin kannettaviin laitteisiin 3,5 mm:n kuulokeliitännällä. Sovitinta ei tarvita
  • Kuulokkeet liitetään stereojärjestelmiin 6,35 mm:n stereosovittimella (saatavana kodinelektroniikkaa myyvistä liikkeistä), joka kytketään kuulokkeiden äänijohdon liittimeen.
  • Jos tarvitset pidemmän äänijohdon, voit liittää 6 metrin jatkojohdon kuulokkeiden äänijohtoon (hanki vaikka heti Tarvikkeet-välilehdeltä). Jatkojohto lisää liitäntämahdollisuuksia ja mahdollistaa vapaamman liikkuvuuden
  • Sangassa olevat puolimerkinnät (L = vasen, R = oikea) auttavat varmistamaan, että äänentoisto toimii parhaiten ja kuulokkeet istuvat mukavasti. Laita kuulokkeet päähäsi ja säädä sankaa siten, että se asettuu kevyesti päälaelle. Sovita pehmusteet tukevasti ja mukavasti korvien ympärille siten, että ne peittävät korvan kokonaan ja istuvat tiiviisti
  • Bose®-kuulokkeiden ainutlaatuinen tekniikka tuottaa täyteläisen, selkeän ja tarkan äänen. Musiikin pienimmätkin vivahteet kuuluvat selkeästi äänenvoimakkuutta lisäämättä tai ilman äänensävyn säätöä, kuten basson tehostusta. Parhaan mahdollisen äänenlaadun saavuttamiseksi kannettavan äänilaitteen basson tehostus kannattaa kytkeä pois käytöstä. Basson tehostimen käyttö voi aiheuttaa basson ylikorostumista ja äänen säröilyä.

Huomautus: Tuotteet, jotka on suunniteltu vahvistamaan ääntä suurilla äänenvoimakkuuksilla voivat väärin käytettyinä aiheuttaa kuulovammoja. Suojaa kuuloasi säätämällä äänilähteen äänenvoimakkuus pienimmilleen, ennen kuin asetat kuulokkeet päähäsi. Säädä sitten äänenvoimakkuus miellyttävälle tasolle kuuntelun ajaksi.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.