90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Bose Sleep -sovelluksen käyttö

Liittyy tuotteisiin:

Bose Sleep -sovelluksen lataaminen

Lataa ilmainen Bose Sleep -sovellus, jota tarvitset kuulokkeidesi hallintaan, herätysten asettamiseen, peittävien äänten valintaan sekä lisäasetusten määritykseen.

Virran kytkeminen

Avaa latauskotelon kansi liu'uttamalla sitä poispäin itsestäsi Bose-logo sinua kohti.

Odota, että unikuulokkeiden latausvalot vilkkuvat hitaasti valkoisina. Tämän jälkeen voit ottaa kuulokkeet pois latauskotelosta.

Mobiililaitteen yhdistäminen

Kun kuulokkeet on irrotettu latauskotelosta, avaa Bose Sleep -sovellus. Sovellus yrittää löytää kuulokkeesi. Jos sovellus ei löydä kuulokkeitasi, aseta ne takaisin latauskoteloon muutaman sekunnin ajaksi ja poista ne sitten. Sovellus jatkaa kuulokkeidesi etsimistä.

Kun sovellus löytää kuulokkeesi, niiden nimi ja senhetkinen varaus näkyvät näytössä. Jos kuulokkeiden akkujen varaus ei ole sama, aloitusnäytössä näkyy alhaisempi varaustaso.

Jos haluat nähdä kummankin kuulokkeen varauksen erikseen, napauta varaustasoa. Tämän jälkeen näet näytössä molemmat kuulokkeet ja niiden varaustason.

Äänien kuuntelu

Voit aloittaa äänien kuuntelun napauttamalla alapalkkia. Äänten valintanäyttö avautuu. Voit valita eri ääniä pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle. Aloita äänen kuuntelu painamalla toistopainiketta ja säädä äänenvoimakkuutta näytön alalaidassa olevalla liukusäätimellä.

Herätyksen asettaminen

Voit asettaa herätyksen napauttamalla pääsivun Set Alarm (Aseta herätys) -painiketta. Tässä voit asettaa herätyksiä tai poistaa niitä, muokata olemassa olevia herätyksiä sekä lisätä uusia. Jos haluat valita useampia herätyksiä, napauta EDIT (Muokkaa) -painiketta. Jos haluat muokata yksittäisen herätyksen aikaa ja päiviä, napauta kyseistä herätystä.

Virran katkaiseminen

Katkaise virta asettamalla unikuulokkeet latauskoteloon. Odota, että unikuulokkeiden latausvalot vilkkuvat hitaasti valkoisina, ja sulje kotelo.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.