90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

HI/LO-kytkimen käyttäminen

Ääntä vaimentavan HI/LO-kytkimen avulla voidaan säätää eri äänilähteiden äänenvoimakkuutta ilman, että melunvaimennus kärsii.

Tarkista kytkimen asento ennen kuuntelun aloittamista. Kytkin sijaitsee äänijohdon kuulokkeisiin yhdistettävässä liittimessä. Jos liitin on yhdistetty kuulokkeisiin, irrota johto tarttumalla liittimestä mahdollisimman läheltä vasenta kuulokekupua. Vedä sitten liitin ulos, jotta voit valita kytkimen asennon.

Valitse käyttämäsi äänilähteen kannalta sopiva asento:

LO-asentoa käytetään yleensä lentokoneiden äänijärjestelmien ja verkkovirralla toimivien äänilaitteiden, kuten stereoiden, kanssa

HI-asento valitaan yleensä paristokäyttöisiä äänilaitteita käytettäessä

Paina liitin sitten tiiviisti takaisin vasemman kuulokekuvun aukkoon.

Yhdistä kuulokkeen johto äänilähteeseen. Varmista, että äänilähteen äänenvoimakkuus on säädetty riittävän pienelle. Aseta kuulokkeet päähäsi, kytke oikeassa kuulokekuvussa sijaitseva virtakytkin päälle. Näin saat parhaan äänenlaadun ja melunvaimennuksen. Säädä äänenvoimakkuutta äänilähteen säätimien avulla.

Jos HI/LO-säädin on LO-asennossa ja haluat lisätä äänenvoimakkuutta yli keskitason, ota kuulokkeet pois päästä ja muuta kytkimen asennoksi HI. Säädä sitten äänilähteen äänenvoimakkuus riittävän pienelle, aseta kuulokkeet päähäsi ja säädä äänilähteen äänenvoimakkuutta isommalle.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.