Kuulokkeiden käyttäminen yhdessä Apple®-laitteen kanssa

Kaikkien Apple-laitteille suunniteltujen Bose®-kuulokkeiden johdossa on pieni kaukosäädin ja mikrofoni. Johdon avulla voidaan vastata puheluun tai lopettaa se sekä säätää äänenvoimakkuutta.

Huomautus: Kaikkien Apple-tuotteiden kaikkia toimintoja ei ehkä voi ohjata kaukosäätimen avulla.

Kaukosäädin ja mikrofoni ovat yhteensopivia vain iPod nanon® (4. sukupolvi ja uudemmat), iPod classicin® (vain 120 tai 160 Gt), iPodin touchin® (2. sukupolvi ja uudemmat), iPhone® 3GS:n (tai uudemmat) ja iPadin® kanssa. Kauko-ohjain on yhteensopiva iPod shufflen® (3. sukupolvi tai uudempi) kanssa. Ääntä tukevat kaikki iPod®- ja iPad-mallit.

Kuulokkeiden säätimet

Huomautus: Tuotteen ulkoasu voi vaihdella.

Perustoiminnot

äänenvoimakkuuden lisääminen:
paina +-painiketta ja vapauta se.

äänenvoimakkuuden vähentäminen:
paina --painiketta ja vapauta se.

Puheluihin liittyvät toiminnot

Seuraavien toimintojen käyttäminen edellyttää vastaus- ja lopetuspainikkeen painamista. Paina painiketta keskeltä äläkä painikkeen syrjästä, jotta laite toimisi oikein.

puheluun vastaaminen:
paina ja vapauta.

puhelun lopettaminen:
paina ja vapauta.

saapuvan puhelun hylkääminen:
paina 2 sekunnin ajan ja vapauta.

vuorotteleminen kahden puhelun välillä tai puhelun asettaminen pitoon:
voit vaihtaa saapuvaan puheluun painamalla ja vapauttamalla. voit ottaa ensimmäisen puhelun käyttöön painamalla ja vapauttamalla uudelleen.

vuorotteleminen kahden puhelun välillä tai puhelun lopettaminen:
paina 2 sekunnin ajan ja vapauta.

äänikomentojen käyttäminen:
paina pitkään vastaus- ja lopetuspainiketta. iphonen käyttöohjeessa on lisätietoja yhteensopivuudesta ja tämän ominaisuuden käyttämisestä.

Huomautus: Vastaus- ja lopetuspainike sisältää myös mikrofonin.

Mediatoistotoiminnot

musiikin tai videoleikkeen toistaminen tai keskeyttäminen:
paina ja vapauta.

siirtyminen seuraavaan kappaleeseen tai kohtaukseen:
paina painiketta nopeasti kaksi kertaa.

pikakelaus eteenpäin:
paina nopeasti kaksi kertaa. paina toisella kerralla pitkään.

siirtyminen edelliseen kappaleeseen tai kohtaukseen:
paina painiketta nopeasti kolme kertaa.

pikakelaus taaksepäin:
paina painiketta nopeasti kolme kertaa. paina kolmannella kerralla pitkään.