Kaiuttimen säätimet

Liittyy tuotteisiin:

Säädinpainikkeet ovat kaiuttimen etuosassa.

Bluetooth-painike

Painamalla kerran kuulet, mihin Bluetooth-laitteeseen yhteys on muodostettu.

Jos yhdistettyjä laitteita on useampia, voit painiketta painamalla siirtyä laitteesta toiseen ja pysähtyä sen laitteen kohdalla, jonka yhteyden haluat aktivoida.

Voit lisätä uusia laitteita painamalla painiketta, kunnes kuulet äänikehotteen "Ready to connect another device" Valmis yhdistämään uuteen laitteeseen.

Voit tyhjentää pariliitosluettelon painamalla painiketta 10 sekuntia, kunnes kuulet ilmoituksen Bluetooth device list cleared" (Bluetooth-laiteluettelo on tyhjennetty).

Virtapainike

Kytke tai katkaise virta painamalla.

Kuulet akun varaustalon tilan osoittavan äänikehotteen pitämällä painiketta painettuna. Akun merkkivalot myös palavat useiden sekuntien ajan ja osoittavat varaustason

Äänenvoimakkuuden lisäyspainike

Lisää laitteesi äänenvoimakkuutta painamalla.

Mykistä puhelu tai poista mykistys painamalla puhelun aikana samanaikaisesti lisäyspainiketta (+) ja vähennyspainiketta (–).

Monitoimipainike

Musiikin toistaminen

Toista/keskeytä painamalla kerran.

Siirry eteenpäin painamalla kaksi kertaa.

Siirry taaksepäin painamalla kolme kertaa nopeasti.

Pikakelaa eteenpäin painamalla kaksi kertaa nopeasti ja pitämällä toista painallusta painettuna.

Pikakelaa taaksepäin painamalla kolme kertaa nopeasti ja pitämällä kolmatta painallusta painettuna.

Puhelut

Vastaa puheluun / lopeta puhelu painamalla kerran.

Hylkää saapuva puhelu pitämällä painettuna.

Kun puhelu on käynnissä, vastaa saapuvaan puheluun ja aseta nykyinen pitoon painamalla kerran.

Kun puhelu on käynnissä, hylkää saapuva puhelu ja pysy nykyisessä puhelussa painamalla sekunnin ajan.

Kun aktiivisia puheluita on kaksi, siirry niiden välillä painamalla kaksi kertaa nopeasti.

Kun aktiivisia puheluita on kaksi, luo puhelinneuvottelu painamalla sekunnin ajan.

Aktivoi Bluetooth-laitteesi puheohjaus (jos tuettu) pitämällä painettuna.

Äänenvoimakkuuden vähennyspainike

Vähennä laitteesi äänenvoimakkuutta painamalla.

Kun puhelu on käynnissä, mykistä puhelu tai poista mykistys painamalla samanaikaisesti lisäyspainiketta (+) ja vähennyspainiketta (–).