Jatkuva toisto -ominaisuuden käyttäminen

Liittyy tuotteisiin:

Järjestelmässä on jatkuva toisto -ominaisuus: Kun CD-levy on soitettu loppuun, toisen lähteen (FM, AM tai AUX) toistaminen käynnistyy automaattisesti.

pidä kaukosäätimen alarm setup / menu -painiketta painettuna, kunnes näyttöön tulee setup menu (asetusvalikko).

Alarm Setup / Menu

paina tune/mp3 > -painiketta kolme kertaa, jotta cont play (jatkuva toisto) tulee näkyviin.

Tune/MP3 >

valitse fm/am-radio, aux tai no (ei) painamalla time - tai time + -painikkeita.

Time –

Time +

voit poistua asetusvalikosta painamalla alarm setup / menu -painiketta tai odottamalla 10 sekuntia, minkä jälkeen asetusvalikko poistuu näkyvistä.

Alarm Setup / Menu