Musiikkijaon käyttäminen

Musiikin jakamisen ansiosta voit nauttia samasta musiikista ystäväsi kanssa. Nyt musiikkia voi toistaa yhdestä laitteesta samaan aikaan kaksiin Bosen langattomiin kuulokkeisiin.

Huomautus: Seuraavat kuvat sovelluksesta voivat vaihdella liitettyjen tuotteiden mukaan. Menetelmä on kuitenkin sama.

Napauta Bose Connect ‑sovelluksen vasemmasta alakulmasta Musiikkijako-kuvaketta (kahdet kuulokkeet). Jos kuvaketta ei näy, varmista, että sovellus ja tuotteen laiteohjelmisto ovat ajan tasalla.

Musiikkijako-kuvake älypuhelimen näytöllä.

Huomautus: Jos käytät virtuaaliavustajaa, saat ilmoituksen, jossa kerrotaan, että virtuaaliavustajaa ei voi käyttää musiikkijaon aikana.

Älypuhelimen näytöllä näkyvä ilmoitus, jossa kerrotaan, että virtuaaliavustaja ei ole käytössä musiikkijaon aikana.

Napauta CONTINUE (JATKA) ja sitten GET STARTED (ALOITA).

Musiikkijako-näyttö, jossa näkyy CONTINUE (JATKA) -painike.
Musiikkijako-näyttö, jossa näkyy GET STARTED (ALOITA) -painike.

Connect-sovelluksessa näkyy kaikki käytettävissä olevat laitteet alueellasi. Etsi toiset kuulokkeet, jotka haluat yhdistää, pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle.

Huomautus: Jos tuote löytyy, mutta sen kohdalla lukee NEEDS UPDATE (PÄIVITYS VAADITAAN), tuote on päivitettävä, jotta musiikkijakoa voi käyttää.

Yhdistä laite musiikkijakoon pyyhkäisemällä tuotteen kuvaketta alaspäin. Yhdistäminen kestää muutamia sekunteja. Näytöllä saattaa näkyä toisten kuulokkeiden yhdistämisohjeet.

Älypuhelimen näyttö, jossa näkyy tuotteen yhdistäminen vetämällä.
Älypuhelimen näyttö, jossa näkyy kehote käynnistää kuulokkeiden pariliitostila pitämällä painiketta painettuna 3 sekunnin ajan.
Älypuhelimen näyttö, jossa näkyy tuotteiden yhdistäminen Musiikkijako-toimintoon.

Kun yhteys on muodostettu, toiset kuulokkeet näkyvät Connect-sovelluksen vasemmassa alakulmassa.

Älypuhelimen näyttö, jonka vasemmassa alareunassa näkyy yhdistetyt kuulokkeet.

Musiikkijaon poistaminen käytöstä

Napauta päänäytön vasemmasta alakulmasta tuotteen kohdalta X-painiketta.

Älypuhelimen näyttö, jossa näkyy yhdistetyn tuotteen kohdalla X-painike.

Valitse End Music Share (Lopeta musiikkijako).