90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Infrapunalähettimen käyttäminen

Keskusyksikön etupaneelissa on lähettimiä, joiden kautta Lifestyle®-järjestelmän kaukosäätimellä voi ohjata muita järjestelmään yhdistettyjä ääni- tai videolaitteita. Jos keskusyksikkö ei ole suorassa näköyhteydessä näihin laitteisiin, sinun on käytettävä järjestelmän infrapunalähettimiä.

Infrapunalähettimien käyttäminen:

Aseta infrapunalähettimen pistoke keskusyksikön liitäntäpaneelin takana olevaan infrapunalähettimen liitäntään.

Etsi ohjattavien laitteiden infrapunavastaanottimen ikkuna. Kaikissa laitteissa (televisiossa, videonauhurissa sekä kaapeli- tai satelliittivastaanottimessa) on infrapunavastaanottimen sisältävä pieni läpinäkyvä ikkuna. Joissakin heijastuskuvatelevisioissa infrapunavastaanotin on televisioruudun takana, ja koko ruutua käytetään infrapunavastaanottimena. Infrapunalähettimellä on oltava suora linja näihin ikkunoihin. Kolmipäisessä infrapunalähettimessä infrapunasignaali tulee litteältä puolelta.

Jos haluat ohjata useita laitteita, valitse paikka, jossa lähettimen litteä puoli voidaan asettaa näitä laitteita kohti. Kiinnitä lähettimen litteä puoli suoraan laitteisiin tai niiden lähelle irrottamalla läpinäkyvän kaksipuolisen teipin toinen puoli ja kiinnittämällä se lähettimeen. Jos haluat ohjata vain yhtä laitetta, kiinnitä infrapunalähetin suoraan sen infrapunavastaanottimen ikkunaan.

Kun lähetin on tukevasti paikoillaan, tarkista kaukosäätimen toimivuus.

huomautus: järjestelmässä voidaan käyttää enintään viittä lähetintä (alkuperäisessä on kolme lähetintä ja lisäksi kaksi niihin kiinnitettävää yksittäistä lähetintä). vähintään kolmea lähetintä on käytettävä.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.