Amazon Alexan käyttäminen

Voit käyttää kuulokkeissasi Amazon Alexa -virtuaaliavustajaa. Voit pyytää Alexaa toistamaan musiikkia, lukemaan uutiset, tarkistamaan sään, ohjaamaan kodin älylaitteita ynnä muuta. Alexan käyttö kuulokkeissa on yksinkertaista: riittää, kun pyydät. Kun esität pyynnön tai käytät virtuaaliavustajapainiketta, Alexa vastaa välittömästi. Pidä kuulokkeesi ja sovelluksesi ajan tasalla, jotta saat käyttöön uusimmat ominaisuudet.

Huomautus: Amazon Alexa ei ole saatavilla kaikilla kielillä ja kaikissa maissa.

Virtuaaliavustajapainikkeen määrittäminen Amazon Alexaan

Virtuaaliavustajapainike oikeassa korvakupissa

Varmista, että mobiililaite on yhdistetty Wi-Fi®- tai mobiiliverkkoon.

Avaa Bose Music -sovellus. Yhdistä kuulokkeet laitteeseesi ja valitse ne sovelluksessa.

Napauta Settings (Asetukset) > Voice Assistant (Virtuaaliavustaja) ja valitse Alexa. Saatat joutua määrittämään kuulokkeesi Alexa-sovelluksessa napauttamalla kohtaa Setup & Settings (Määritys ja asetukset).

Virtuaaliavustajapainikkeen käyttö

Amazon Alexaa hallitaan virtuaaliavustajapainikkeella. Tämä sijaitsee oikeanpuoleisessa korvakuvussa.

Kokeile seuraaviaToiminto
Alexalle puhuminen

Paina virtuaaliavustajapainiketta ja vapauta se. Sano äänimerkin jälkeen pyyntösi.

Lista esimerkeistä on osoitteessa https://www.amazon.com/usealexa

Alexan pysäyttäminenPaina virtuaaliavustajapainiketta ja vapauta se.

Käyttö puhumalla

Sano ensin ”Alexa” ja sitten:

Kokeile seuraaviaEsimerkkejä kehotteista
Alexalle puhuminen"What can you do?" (Mitä osaat tehdä?)
Päivän suunnitteleminen"What's the weather?" (Millainen sää on?)
Äänen toistaminen

”Play some dance music.” (Soita tanssimusiikkia.)

Huomautus: Amazon Music on määritetty oletusmusiikkipalveluksi. Jos haluat vaihtaa oletusmusiikkipalvelua, käytä Alexa-sovellusta.

Äänen toistaminen tietystä musiikkipalvelusta"Play NPR on TuneIn." (Soita NPR-kanavaa TuneInistä.)
Uusien skillien etsiminen"What new skills do you have?" (Mitä uusia skillejä on saatavana?)
Alexan pysäyttäminen"Stop" (Pysäytä.)

Lisätietoja Alexan ominaisuuksista on osoitteessa https://www.amazon.com/usealexa