90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

AirPlayn käyttäminen SoundTouch-kaiuttimella

Ennen aloittamista

Kaikki SoundTouch-järjestelmät eivät tue AirPlaytä. Tarkista, että sinulla on jokin seuraavista AirPlay 1- tai AirPlay 2 -toimintoa tukevista järjestelmistä:

Järjestelmät, jotka tukevat AirPlay 1 -toimintoa

• SoundTouch 20
  • SoundTouch 20 II
  • SoundTouch 30
  • SoundTouch 30 II
  • SoundTouch Portable
  • SoundTouch Portable II
  • SoundTouch SA-4 -vahvistin
  • SoundTouch Stereo JC
  • SoundTouch Stereo JC II
  • Wave SoundTouch -musiikkijärjestelmä

Järjestelmät, jotka tukevat AirPlay 2 -toimintoa

AirPlay 2 on saatavilla mobiililaitteisiin, televisioihin ja HomePod-laitteisiin, joissa on iTunes 12.8 tai uudempi, macOS Catalina tai uudempi ja Apple iOS 11.4 tai uudempi.

• Lifestyle 550
  • Lifestyle 600
  • Lifestyle 650
  • SoundTouch 10
  • SoundTouch 20 III
  • SoundTouch 30 III
  • SoundTouch 300
  • SoundTouch SA-5 -vahvistin
  • Langaton SoundTouch-sovitin
  • Wave SoundTouch IV -musiikkijärjestelmä

AirPlay-toiminnon käyttäminen

Laitteella, jossa on iOS 12 tai uudempi

Huomautus: iOS-laitteilla ei voi samanaikaisesti suoratoistaa sisältöä AirPlay 1- ja AirPlay 2 -yhteensopiviin kaiuttimiin. Voit suoratoistaa sisältöä joko yhteen AirPlay 1 -yhteensopivaan kaiuttimeen tai yhteen tai useampaan AirPlay 2 -yhteensopivaan kaiuttimeen.

Avaa musiikin hallintapaneeli pyyhkäisemällä alaspäin iOS-laitteen näytön oikeasta yläkulmasta. (Joissakin vanhemmissa iOS-laitteissa musiikin hallintapaneeli on avattava pyyhkäisemällä ylöspäin)

Kosketa musiikin hallintapaneelia ja pidä sitä painettuna

Napauta AirPlay-kuvaketta

Valitse sen Bose-järjestelmän nimi, jolla haluat toistaa sisältöä

Toista musiikkia

Mobiili- tai tietokonesovelluksella, joka tukee AirPlaytä

Napauta sovelluksessa olevaa AirPlay-kuvaketta

Valitse sen Bose-järjestelmän nimi, jolla haluat toistaa sisältöä

Toista musiikkia

Laitteella, jossa on macOS 10.8 (Mountain Lion) tai uudempi

Pidä tietokoneen Option-näppäintä painettuna ja napsauta tilavalikossa olevaa kaiuttimen kuvaketta

Valitse ääni ulos -luettelosta sen Bose-järjestelmän nimi, jolla haluat toistaa sisältöä