90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

AirPlayn käyttäminen Bose-kaiuttimella

AirPlay-toiminnon käyttäminen

Laitteella, jossa on iOS 12 tai uudempi

Huomautus: iOS-laitteilla ei voi samanaikaisesti suoratoistaa sisältöä AirPlay 1- ja AirPlay 2 -yhteensopiviin kaiuttimiin. Voit suoratoistaa sisältöä joko yhteen AirPlay 1 -yhteensopivaan kaiuttimeen tai yhteen tai useampaan AirPlay 2 -yhteensopivaan kaiuttimeen.

Avaa musiikin hallintapaneeli pyyhkäisemällä alaspäin iOS-laitteen näytön oikeasta yläkulmasta. (Joissakin vanhemmissa iOS-laitteissa musiikin hallintapaneeli on avattava pyyhkäisemällä ylöspäin)

Kosketa musiikin hallintapaneelia ja pidä sitä painettuna

Napauta AirPlay-kuvaketta

Valitse sen Bose-järjestelmän nimi, jolla haluat toistaa sisältöä

Toista musiikkia

Mobiili- tai tietokonesovelluksella, joka tukee AirPlaytä

Napauta sovelluksessa olevaa AirPlay-kuvaketta

Valitse sen Bose-järjestelmän nimi, jolla haluat toistaa sisältöä

Toista musiikkia

Laitteella, jossa on macOS 10.8 (Mountain Lion) tai uudempi

Pidä tietokoneen Option-näppäintä painettuna ja napsauta tilavalikossa olevaa kaiuttimen kuvaketta

Valitse ääni ulos -luettelosta sen Bose-järjestelmän nimi, jolla haluat toistaa sisältöä