NAS-aseman käyttäminen

Liittyy tuotteisiin:

enemmän...

Mikä NAS on?

NAS eli Network Attached Storage on verkkoon Ethernet-yhteydellä yhdistetty tallennusasema, joka koostuu yhdestä tai useammasta kiintolevystä ja käyttöjärjestelmästä. Sen sijaan, että NAS-asema muodostaisi kannettavan USB-kiintolevyn tavoin suoraan yhteyden pöytätietokoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen, NAS-asema muodostaa yhteyden langattomaan reitittimeen, minkä ansiosta kuka tahansa verkon käyttäjä voi käyttää ja jakaa tiedostoja keskussijainnista.

Miksi NAS-asemaa kannattaa käyttää SoundTouch-järjestelmän kanssa?

Yksi keskeisimmistä eduista on se, että musiikkikokoelmasi on aina kuunneltavissa. Voit kuunnella musiikkia käynnistämättä tietokonettasi, johon musiikkisi on tallennettu. Sen sijaan NAS-asema on aina yhdistettynä, joten musiikkikokoelmasi on kuunneltavissa nopeasti ja helposti milloin tahansa SoundTouch-sovelluksella.

Suositellut mallit

Parhaiden tulosten saamiseksi SoundTouch-järjestelmän avulla suosittelemme WD MyCloudin tai Synologyn NAS-asemaa.
Kuitenkin myös monet muut NAS-asemat toimivat. (Huomautus: SoundTouch-järjestelmät eivät ole täysin DLNA-yhteensopivia, eivätkä kaikki ominaisuudet välttämättä toimi muiden mallien kanssa.)

NAS-asemien määrittäminen

Saatavilla on monia NAS-tuotteita, mutta löydät yleisempien tuotteiden määritystiedot täältä. Syötä tämän sivuston hakukenttään tuotemerkkisi tai mallisi ja tarkista, ovatko tiedot saatavilla juuri sinun laitteestasi.

Katso ohjeet NAS-aseman ottamisesta käyttöön SoundTouch-sovelluksessa kohdasta Musiikkikirjaston lisääminen SoundTouchiin.