90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

NAS-aseman käyttäminen

Liittyy tuotteisiin:

enemmän...

Mikä NAS on?

NAS eli Network Attached Storage on verkkoon Ethernet-yhteydellä yhdistetty tallennusasema, joka koostuu yhdestä tai useammasta kiintolevystä ja käyttöjärjestelmästä. Sen sijaan, että NAS-asema muodostaisi kannettavan USB-kiintolevyn tavoin suoraan yhteyden pöytätietokoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen, NAS-asema muodostaa yhteyden langattomaan reitittimeen, minkä ansiosta kuka tahansa verkon käyttäjä voi käyttää ja jakaa tiedostoja keskussijainnista.

Miksi NAS-asemaa kannattaa käyttää SoundTouch-järjestelmän kanssa?

Yksi keskeisimmistä eduista on se, että musiikkikokoelmasi on aina kuunneltavissa. Voit kuunnella musiikkia käynnistämättä tietokonettasi, johon musiikkisi on tallennettu. Sen sijaan NAS-asema on aina yhdistettynä, joten musiikkikokoelmasi on kuunneltavissa nopeasti ja helposti milloin tahansa SoundTouch-sovelluksella.

Suositellut mallit

Parhaiden tulosten saamiseksi SoundTouch-järjestelmän avulla suosittelemme WD MyCloudin tai Synologyn NAS-asemaa.
Kuitenkin myös monet muut NAS-asemat toimivat. (Huomautus: SoundTouch-järjestelmät eivät ole täysin DLNA-yhteensopivia, eivätkä kaikki ominaisuudet välttämättä toimi muiden mallien kanssa.)

NAS-asemien määrittäminen

Saatavilla on monia NAS-tuotteita, mutta löydät yleisempien tuotteiden määritystiedot täältä. Syötä tämän sivuston hakukenttään tuotemerkkisi tai mallisi ja tarkista, ovatko tiedot saatavilla juuri sinun laitteestasi.

Katso ohjeet NAS-aseman ottamisesta käyttöön SoundTouch-sovelluksessa kohdasta Musiikkikirjaston lisääminen SoundTouchiin.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.