USB-äänen toistaminen

Huomautus: Tämä ToneMatch-mikseri lukee vain .WAV- ja .MP3-tiedostoja.

Äänen toistaminen ToneMatch-mikseristä USB-yhteydellä:

Kytke virtalähde ja käynnistä mikseri.

Käännä ToneMatch-valitsin kohtaan PREFS.

Liitä USB-muistitikku takapaneelin USB-A-liitäntään. Näytössä lukee ”USB Media Attached” (USB-laite liitetty) kolmen sekunnin ajan. Kun irrotat USB-muistitikun, näytössä lukee ”USB Media detached” (USB-laite irrotettu).

Korosta näytöstä ”USB A Playback” (USB A -toisto) kääntämällä Menu-säädintä (vasemmanpuoleinen säädin näytön alla) myötäpäivään ja valitse asetus painamalla säädintä. Huomaa, että valikko aikakatkaistaan, kun se on ollut käyttämättömänä 10 sekuntia. Tiedostojesi pitäisi nyt näkyä näytössä.

Korosta haluamasi kappale kääntämällä Select-säädintä (keskimmäinen säädin näytön alla) ja aloita toisto painamalla säädintä.

Säädä kappaleen äänitasoja kääntämällä Level-säädintä (oikeanpuoleinen säädin näytön alla) joko myötä- tai vastapäivään.

Keskeytä kappale painamalla Select-säädintä.

Mykistä kappale painamalla Level-säädintä.