Soundbar-kaiuttimen manuaalinen päivitys

Liittyy tuotteisiin:

Ennen aloittamista

Kaiuttimeen on saatavilla päivityksiä aika ajoin. Päivitykset asennetaan automaattisesti yön aikana.

Jos päivityksen kanssa ilmenee ongelmia, voit ottaa sen käyttöön manuaalisesti seuraavien ohjeiden mukaan.

Manuaalinen päivitys USB-johdolla

Tarvitset johdon, jolla USB A ‑liitin yhdistetään Micro USB ‑liitäntään.

USB A – Micro USB -johto

Lataa päivitystiedosto napsauttamalla alla olevaa painiketta

Kun näyttöön tulee kehote, tallenna product_update.zip-tiedosto työpöydälle valitsemalla TALLENNA. Älä muuta tiedoston nimeä. Jos kehotetta ei näy, tiedosto on ehkä latautunut automaattisesti. Product_update.zip-tiedosto voi näkyä selainikkunan ala- tai ylätunnisteessa tai ladattujen tiedostojen kansiossa.

Yhdistä USB-johto tietokoneesta soundbar-kaiuttimen Micro-USB-liitäntään.

USB-johdon yhdistäminen tietokoneeseen

Käynnistä soundbar-kaiutin uudelleen irrottamalla virtajohto 30 sekunnin ajaksi ja liittämällä se uudelleen. Odota, että kaiutin käynnistyy uudelleen.

Siirry huoltotilaan pitämällä Bluetooth- ja taaksepäinsiirtymispainiketta painettuina viiden sekunnin ajan.

Bose Soundbar 700 -yleiskaukosäädin, jossa Bluetooth- ja taaksepäinsiirtymispainike korostettuina

Siirry selaimella (suositus Chrome tai Safari) osoitteeseen http://203.0.113.1:17008/update.html.

Valitse päivitysnäytöstä Valitse tiedosto.

Järjestelmän Wi-Fi-päivitysnäyttö

Valitse tiedoston valintaikkunasta vaiheessa 2 ladattu product_support.zip-tiedosto. Kun tiedosto on valittu, sen nimi näkyy Valitse tiedosto -painikkeen oikealla puolella olevassa kentässä.

Valitse LATAA ja odota, kunnes päivitys on asennettu. Valopalkin valot liikkuvat vasemmalta oikealle päivityksen asennuksen ajan.

Kun päivitys on asennettu, järjestelmä käynnistyy uudelleen.