TOIMITETTAVISSA 1–2 ARKIPÄIVÄN KULUESSA. RISKITÖN KOKEILUJAKSO JA MAKSUTON PERUSTOIMITUS YLI 45 €:N TILAUKSIIN

Tuotteen päivittäminen

Liittyy tuotteisiin:

Klikkaa tietokoneella alla olevaa linkkiä ja lataa tuotteen päivitystiedosto.

Tallenna päivitystiedosto tyhjälle USB-muistitikulle.

Kytke tuotteesi virta pois päältä ja irrota virtajohto.

Yhdistä USB-muistitikku tuotteen takaosassa olevaan HUOLTO-liitäntään.

Aloita päivitys liittämällä tuotteen virtajohto uudelleen.

Odota, että päivitys on valmis: Päivityksen aikana tuotteen etuosassa oleva valo vilkkuu. Kun päivitys on valmis, valo sammuu.

Irrota USB-muistitikku tuotteestasi.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.