90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Kaiuttimen manuaalinen päivitys

Liittyy tuotteisiin:

Ennen aloittamista

Kaiuttimeen on saatavilla päivityksiä aika ajoin. Päivitykset tehdään automaattisesti, kun kaiutin on yhdistetty Bose Music -sovellukseen ja Wi-Fi®-verkkoon sekä internetiin.

Jos päivityksen kanssa ilmenee ongelmia, voit ottaa sen käyttöön manuaalisesti seuraavien ohjeiden mukaan.

Manuaalinen päivitys USB-johdolla

Jos tietokoneessasi on USB-C-portti, voit käyttää kaiuttimen mukana toimitettua johtoa. Muuten tarvitset USB-A–USB-C-johdon.

USB A – Micro USB -johto

Lataa päivitystiedosto napsauttamalla alla olevaa painiketta.

Kun näyttöön tulee kehote, tallenna product_update.zip-tiedosto työpöydälle valitsemalla TALLENNA. Älä muuta tiedoston nimeä. Jos kehotetta ei näy, tiedosto on ehkä latautunut automaattisesti. Product_update.zip-tiedosto voi näkyä selainikkunan ala- tai ylätunnisteessa tai ladattujen tiedostojen kansiossa.

Yhdistä USB-johto tietokoneesta kaiuttimen USB-C-liitäntään.

Kun kaiutin on päällä, käynnistä se uudelleen pitämällä toisto-/taukopainiketta painettuna kymmenen sekunnin ajan. Odota, että kaiutin käynnistyy uudelleen (valoympyrä vilkkuu valkoisena enintään 30 sekunnin ajan uudelleenkäynnistyksen aikana).

Siirry huoltotilaan pitämällä äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta ja äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta painettuina viiden sekunnin ajan. Kaiuttimen näytössä näkyy lähtölaskenta.

Siirry selaimella (suositus Chrome tai Safari) osoitteeseen http://203.0.113.1:17008/update.html.
Huomautus: Tämä linkki toimii vain, jos järjestelmän virta on kytketty ja järjestelmä on liitetty tietokoneen USB-liitäntään.

Valitse päivitysnäytöstä Valitse tiedosto.

Järjestelmän Wi-Fi-päivitysnäyttö

Valitse tiedoston valintaikkunasta vaiheessa 2 ladattu product_support.zip-tiedosto. Kun tiedosto on valittu, sen nimi näkyy Valitse tiedosto -painikkeen oikealla puolella olevassa kentässä.

Valitse LATAA ja odota, kunnes päivitys on asennettu. Valopalkin valot liikkuvat vasemmalta oikealle päivityksen asennuksen ajan.

Kun päivitys on asennettu, kaiutin käynnistyy uudelleen.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.