90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Järjestelmän ohjelmiston päivittäminen (sisältää videon)

Julkaisemme aika ajoin ohjelmistopäivityksiä, joilla voi parantaa järjestelmän suorituskykyä. Järjestelmän ohjelmiston päivittäminen:

Varmista, että SoundLink® Air -järjestelmä on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon ja internetiin. Etupaneelin Wi-Fi-merkkivalon tulee palaa sinisenä.

Wi-Fi-merkkivalo

Pidä kaukosäätimen mykistyspainiketta painettuna 10 sekunnin ajan ja tarkkaile Wi-Fi-merkkivaloa.

Mykistys

Jos Wi-Fi-merkkivalo kaksoisvälähtää vihreänä kahdesti peräkkäin, voit vapauttaa mykistyspainikkeen: järjestelmän ohjelmisto on tällöin ajan tasalla ja järjestelmä palaa edelliseen tilaan.

Mykistys

Jos Wi-Fi-merkkivalo alkaa vilkkua vihreänä, vapauta mykistyspainike: järjestelmän ohjelmisto on päivitettävä ja ohjelmistopäivityksen latautuminen käynnistyy. Wi-Fi-merkkivalo jatkaa vilkkumista, kunnes päivitys on ladattu. Ohjelmistopäivityksen asennuksen aikana Wi-Fi-merkkivalo palaa vihreänä kolmen sekunnin ajan, jonka jälkeen se välähtää kahdesti. Tämä kuvio toistuu, kunnes asennus on valmis. Asennuksen päätyttyä järjestelmästä kuuluu äänimerkki ja järjestelmä käynnistyy uudelleen automaattisesti. Uudelleenkäynnistyksen jälkeen järjestelmä muodostaa automaattisesti yhteyden Wi-Fi-verkkoon.

Huomautus: Päivitys voi kestää muutaman minuutin.

Mykistys

VAROITUS: Älä sammuta SoundLink® Air -järjestelmää ohjelmistopäivityksen aikana.

Huomautus: Jos Wi-Fi-merkkivalo alkaa vilkkua punaisena, järjestelmän toiminnassa on tapahtunut virhe. Jos tarvitset apua, ota yhteys Bosen asiakaspalveluun.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.