TOIMITETTAVISSA 1–2 ARKIPÄIVÄN KULUESSA. RISKITÖN KOKEILUJAKSO JA MAKSUTON PERUSTOIMITUS YLI 45 €:N TILAUKSIIN

Kuulokkeiden päivittäminen

Kuulokkeisiin on ajoittain saatavilla päivityksiä. Bose Music -sovellus ilmoittaa, jos kuulokkeillesi on saatavilla päivitys.

Lataa Bose Music -sovellus täältä:

Kuulokkeiden manuaalinen päivittäminen

Voit päivittää kuulokkeesi myös menemällä osoitteeseen btu.Bose.com ja seuraamalla näytön ohjeita. Tämä tapa voi olla nopeampi, mutta tarvitset sitä varten tietokoneen ja USB-C-kaapelin.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.