Kuulokkeiden päivitys

Kuulokkeisiin on ajoittain saatavilla päivityksiä. Kannattaa ladata Bose Connect -sovellus, sillä sen avulla voit pitää kuulokkeesi ajan tasalla.

Kuulokkeiden päivittäminen Bose Connect -sovelluksella

Bose Connect -sovellus tarkistaa saatavilla olevat päivitykset käynnistyksen ja yhteyden muodostamisen aikana. Jos päivitys on saatavilla, latauskuvake tulee näkyviin. Päivitys ladataan laitteeseen automaattisesti. Latauksessa voi kestää jopa 45 minuuttia, ja edistymisen voi nähdä latauskuvakkeen ympyrästä. Päivitykset ladataan taustalla, ja kuulokkeita voi tänä aikana käyttää normaalisti.

Kun päivitys on valmis, sovelluksessa näkyy "PÄIVITÄ". Voit päivittää kuulokkeesi napsauttamalla tätä painiketta.

Päivityksessä kestää muutama minuutti. Älä katkaise kuulokkeiden virtaa tänä aikana.

Kuulokkeiden manuaalinen päivitys

Voit päivittää kuulokkeesi myös menemällä osoitteeseen to btu.Bose.com ja seuraamalla näytön ohjeita. Tämä tapa voi olla nopeampi, mutta tarvitset sitä varten tietokoneen ja micro-USB-kaapelin.