SoundTouch-järjestelmän manuaalinen päivitys

Ennen aloittamista

CineMate-järjestelmän päivittämiseen tarvitaan tyhjä USB-muistitikku. Tässä päivitystavassa oletetaan, että järjestelmääsi ei ole yhdistetty langatonta SoundTouch-sovitinta.

Jos järjestelmääsi on yhdistetty langaton SoundTouch-sovitin, ohjeet CineMate-järjestelmien päivitykseen langattomalla SoundTouch-sovittimella ovat jäljempänä.

CineMate-järjestelmän päivittäminen

Käynnistä järjestelmäsi. Acoustimass-yksikön takana olevan LED-merkkivalon pitäisi palaa tasaisesti.

Aseta USB-muistitikku Acoustimass-bassoyksikön takana olevaan Service-liitäntään.

Muutaman sekunnin kuluttua LED-merkkivalo vilkkuu vihreänä ja sammuu. Jos LED-merkkivalon tila ei muutu, kun asetat USB-muistitikun, irrota muistitikku ja aseta se uudelleen.

Kun LED-merkkivalo sammuu, irrota USB-muistitikku.

Lataa tietokoneeseen seuraava järjestelmän päivitystyökalu ja avaa se:

Lataus Mac-tietokoneeseen Aseta USB-muistitikku tietokoneeseen ja noudata päivitystyökalun ohjeita.

CineMate-järjestelmien päivittäminen langattomalla SoundTouch-sovittimella

Manuaalinen päivitys USB-johdolla

Tarvitset johdon, jolla USB A ‑liitin yhdistetään Micro USB ‑liitäntään.

Voit päivittää SoundTouch-järjestelmän käyttämällä langatonta SoundTouch-sovitinta.

Kun näyttöön tulee kehote, tallenna Update.stu-tiedosto työpöydälle valitsemalla TALLENNA (älä nimeä tiedostoa uudelleen). Jos kehotetta ei näy, tiedosto on ehkä latautunut automaattisesti. Update.stu-tiedosto voi näkyä selainikkunan ala- tai ylätunnisteessa tai ladattujen tiedostojen kansiossa.

Liitä USB-johto tietokoneesta langattoman SoundTouch-sovittimen takana olevaan Micro USB -liitäntään (Setup A).

Siirry selaimella osoitteeseen http://203.0.113.1:17008/update.html.

Huomautus: Tämä linkki toimii vain, jos järjestelmän virta on kytketty ja järjestelmä on liitetty tietokoneen USB-liitäntään.

Valitse päivitysnäytössä VALITSE TIEDOSTO. (Jos painike ei toimi, napsauta sen oikealla puolella olevaa tyhjää kenttää.)

Etsi tiedoston valintaikkunassa vaiheessa 2 lataamasi Update.stu-tiedosto ja valitse se. Kun tiedosto on valittu, sen nimi näkyy VALITSE TIEDOSTO -painikkeen oikealla puolella olevassa kentässä.

Valitse LATAA ja odota, kunnes päivitys on asennettu:

Selainikkunassa oleva etenemistä kuvaava palkki näyttää päivityksen tilan.

Kun päivitys on asennettu, järjestelmä käynnistyy uudelleen.

Päivitys USB-muistitikusta (vaihtoehtoinen tapa)

Jos sinulla ei ole johtoa, jolla USB A -liitin yhdistetään Micro USB -liitäntään, voit käyttää päivitykseen myös USB-muistitikkua. Seuraa näitä ohjeita:

Kun näyttöön tulee kehote, tallenna Update.stu-tiedosto työpöydälle valitsemalla TALLENNA (älä nimeä tiedostoa uudelleen). Jos kehotetta ei näy, tiedosto on ehkä latautunut automaattisesti. Update.stu-tiedosto voi näkyä selainikkunan ala- tai ylätunnisteessa tai ladattujen tiedostojen kansiossa.

Kopioi päivitystiedosto USB-muistitikkuun.

• Aseta USB-muistitikku tietokoneen USB-liitäntään.
  • Kopioi tai vedä ja pudota Update.stu-tiedosto USB-muistitikkuun.
  • Irrota USB-muistitikku tietokoneen USB-liitännästä.

Aseta USB-muistitikku langattoman SoundTouch-sovittimen SETUP B -liitäntään.

Irrota järjestelmän virtajohto.

Etsi langattoman SoundTouch-sovittimen takana Wi-Fi-merkkivalon vasemmalla puolella oleva Control-painike ja paina sitä pitkään.

Kun Control-painike on painettuna, kytke virtajohto takaisin järjestelmään.

Odota kolme sekuntia ja vapauta Control-painike.

Sovittimen Wi-Fi-merkkivalo vilkkuu valkoisena eri nopeuksilla. Päivittäminen voi kestää enintään 10 minuuttia. Tämän jälkeen sovitin käynnistyy uudelleen. Kun päivitys on valmis, Wi-Fi-merkkivalo palaa tasaisesti oranssina.

Avaa SoundTouch-sovellus mobiililaitteessa tai tietokoneessa. Kun olet kirjautunut sovellukseen, lisää järjestelmä tiliisi (tarvittaessa).