90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

SoundTouch-järjestelmän manuaalinen päivitys

Liittyy tuotteisiin:

Ennen aloittamista

SoundTouch-järjestelmälle on saatavilla päivityksiä aika ajoin. Jos päivitys on saatavilla, SoundTouch-sovellus kehottaa asentamaan sen, kun avaat sovelluksen. Voit myös tarkastaa SoundTouch-sovelluksen päivitysten saatavuuden manuaalisesti seuraavasti:

Valitse SoundTouch-sovelluksessa Valikko (≡) > Asetukset > Kaiuttimen asetukset. Jos Valikko-kuvaketta (≡) ei näy pöytäkoneessa tai tabletissa, liukuvalikko saattaa olla jo avoinna.

Valitse PÄIVITÄ. Jos PÄIVITÄ-painike näkyy harmaana, järjestelmälle ei ole saatavilla päivityksiä.

Huomautus: Päivitykset julkaistaan erissä, joten kaikki käyttäjät eivät saa niitä samanaikaisesti. Kun uusin päivitys on julkaistu, saattaa mennä kaksikin viikkoa, ennen kuin se on saatavilla.

Jos sinulla on ongelmia päivityksen kanssa, voit päivittää manuaalisesti seuraamalla alla olevia ohjeita.

Huomautus: Jos järjestelmässäsi on langaton Acoustimass 300 -bassoyksikkö, sen päivittäminen onnistuu vain, jos se on liitetty langattomasti. Jos bassoyksikkö on liitettynä keskusyksikköön 3,5 mm:n kaapelilla järjestelmäpäivityksen aikana, bassoyksikkö ei päivity. Päivitä bassoyksikkö irrottamalla 3,5 mm:n kaapeli molemmista päistä, yhdistämällä bassoyksikkö pariliitoksella keskusyksikköön ja asentamalla ohjelmisto uudelleen jäljempänä olevien ohjeiden mukaan.

Manuaalinen päivitys kaukosäätimellä

Voit päivittää järjestelmän manuaalisesti käyttämällä kaukosäädintä. Järjestelmän on tällöin oltava yhdistettynä verkkoon. Järjestelmän etuosassa oleva Wi-Fi®-merkkivalo palaa tasaisen valkoisena, kun verkkoyhteys on toiminnassa.

Huomautus: Jos uutta päivitystä ei ole saatavilla, tämä menetelmä lataa nykyisen version järjestelmääsi uudelleen:

Paina kaukosäätimen SoundTouch-painiketta.

Pidä tekstityspainiketta (CC) painettuna, kunnes soundbar-kaiuttimen Wi-Fi-, TV-, SoundTouch- ja Bluetooth®-merkkivalot vilkkuvat valkoisina.

Vapauta CC-painike. Järjestelmän päivittäminen käynnistyy automaattisesti. Wi-Fi-merkkivalo jatkaa vilkkumista järjestelmän päivittyessä. Päivitys kestää vähintään 10 minuuttia, ja järjestelmä käynnistyy uudelleen, kun päivitys on valmis. Voit tarkistaa päivityksen etenemisen SoundTouch-sovelluksessa. Sovelluksessa oleva etenemistä kuvaava palkki saavuttaa 100 % ja pysyy siinä, kun soundbar-kaiutin on päivitetty, mutta pysyy 100 %:ssa bassoyksikköä päivitettäessä (jos sellainen on yhdistetty).

Päivitys USB-johdon avulla (vaihtoehtoinen tapa)

Tarvitset johdon, jolla USB A ‑liitin yhdistetään Micro USB ‑liitäntään.

Lataa päivitystiedosto valitsemalla linkki alta.

Kun näyttöön tulee kehote, tallenna Update.stu-tiedosto työpöydälle valitsemalla TALLENNA (älä nimeä tiedostoa uudelleen). Jos kehotetta ei näy, tiedosto on ehkä latautunut automaattisesti. Update.stu-tiedosto voi näkyä selainikkunan ala- tai ylätunnisteessa tai ladattujen tiedostojen kansiossa.

Liitä USB-johto tietokoneesta SoundTouch-järjestelmän SERVICE-liitäntään, joka on soundbar-kaiuttimen takana.

Siirry selaimella osoitteeseennbsp;http://203.0.113.1:17008/update.html.

Huomautus: Linkki toimii vain, jos järjestelmäsi on käynnissä ja liitetty tietokoneen USB-liitäntään.

Valitse päivitysnäytössä VALITSE TIEDOSTO. (Jos painike ei toimi, napsauta sen oikealla puolella olevaa tyhjää kenttää.)

Etsi tiedoston valintaikkunassa vaiheessa 2 lataamasi Update.stu-tiedosto ja valitse se. Kun tiedosto on valittu, sen nimi näkyy VALITSE TIEDOSTO -painikkeen oikealla puolella olevassa kentässä.

Valitse LATAA ja odota, kunnes päivitys on asennettu:

  • Selainikkunassa oleva etenemistä kuvaava palkki näyttää päivityksen tilan.
  • Kun päivitys on asennettu, järjestelmä käynnistyy uudelleen.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.