90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

SoundTouch-järjestelmän manuaalinen päivitys

Ennen aloittamista

Jos järjestelmä on yhdistetty kotiverkkoon, se tarkistaa ohjelmistopäivitysten saatavuuden aina, kun järjestelmää käytetään. Jos päivitys on saatavilla, sen lataaminen käynnistyy automaattisesti. Jos päivitys on kokonaan ladattu, näyttöön tuleva teksti kehottaa asentamaan sen, kun keskusyksikön virtaa sammutetaan. Järjestelmän virta katkeaa automaattisesti asennuksen jälkeen. 

Keskusyksikön päivittäminen

Kun keskusyksikkö on yhdistetty kotiverkon kautta internetiin, se tarkistaa ohjelmistopäivitysten saatavuuden aina, kun sitä käytetään. Jos päivitys on saatavilla, keskusyksikkö lataa sen automaattisesti. Kun päivitys on kokonaan ladattu, näyttöön tulee seuraava viesti: ”An update is ready to be installed. Install now?” (Päivitys on valmis asennettavaksi. Asennetaanko nyt?), kun järjestelmän virtaa ollaan katkaisemassa.

  • Varmista, että bassoyksikkö ja langattomat tilaäänivastaanottimet on yhdistetty langattomasti keskusyksikköön, jotta ne voivat vastaanottaa päivityksiä.
  • Aloita päivityksen asentaminen valitsemalla ASENNA.
  • Kun päivitys on valmis, järjestelmä sammutetaan.

Lifestyle 550-, 600- ja 650-järjestelmiä ei voi päivittää SoundTouch-sovelluksella. Tarkista, onko ohjelmistopäivitys ladattu keskusyksikköön, painamalla kaukosäätimen SETUP-painiketta ja valitsemalla sitten ”Software Update” (Ohjelmistopäivitys). Näyttöön tuleva ohje kertoo, onko automaattisia päivityksiä valmiina asennettaviksi.

Bassoyksikön päivittäminen

Bassoyksikön voi päivittää, jos se on yhdistetty keskusyksikköön langattomasti. Jos bassoyksikkö on liitettynä keskusyksikköön 3,5 mm:n kaapelilla järjestelmäpäivityksen aikana, bassoyksikkö ei päivity. Päivitä bassoyksikkö irrottamalla 3,5 mm:n kaapeli molemmista päistä, yhdistämällä bassoyksikkö pariliitoksella keskusyksikköön ja asentamalla ohjelmisto uudelleen jäljempänä olevan Päivitys USB-muistitikusta -kohdan mukaisesti.

Kaukosäätimen päivittäminen

Jos keskusyksikössä on päivitys siihen yhdistettyyn kaukosäätimeen, keskusyksikkö päivittää kaukosäätimen 10 minuutin kuluessa. Päivittämisen aikana kaukosäädin on poissa käytöstä noin minuutin ajan.

Päivitys USB-muistitikusta (vaihtoehtoinen tapa)

Huomautus: Päivitys on kopioitava PC-tietokoneessa alustettuun USB-muistitikkuun. Mac-tietokoneessa alustettua USB-muistitikkua ei tueta Mac OS -käyttöjärjestelmän muistitikkuun kirjoittamien lisäresurssitiedostojen vuoksi.

Lataa päivitystiedosto valitsemalla linkki alta.

Kun näyttöön tulee kehote, valitse TALLENNA. Tallenna Update.avu-tiedosto työpöydälle (älä nimeä tiedostoa uudelleen). Jos kehotetta ei näy, tiedosto on ehkä latautunut automaattisesti. Update.avu-tiedosto voi näkyä selainikkunan ala- tai ylätunnisteessa tai ladattujen tiedostojen kansiossa.

Kopioi päivitystiedosto USB-muistitikkuun.

  1. Aseta USB-muistitikku tietokoneen USB-liitäntään.
  2. Kopioi tai vedä ja pudota Update.avu-tiedosto USB-muistitikkuun.
  3. Irrota USB-muistitikku tietokoneen USB-liitännästä.

Paina kaukosäätimen SETUP-painiketta. Tämä avaa UNIFY-valikon.

Valitse UNIFY-valikosta Ohjelmistopäivitys.

Aseta USB-muistitikku keskusyksikön takana olevaan SERVICE-liitäntään.

Valitse USB-päivitys. Tämä käynnistää päivityksen USB-muistitikusta.

Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Huomautus: UNIFY-valikko on käytettävissä vasta Lifestyle-järjestelmän ensimmäisen asennuksen valmistuttua.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.