Kaukosäätimen toiminnot

Liittyy tuotteisiin:

• Langaton SoundLink®-musiikkijärjestelmä

Saat tietoja kunkin painikkeen toiminnasta, kun viet hiiren kohdistimen sen päälle:

• Virta: Katkaise järjestelmän virta.
  • Toisto/tauko: Käynnistä tai keskeytä nykyisen kappaleen toisto tietokoneesta.
  • Äänenvoimakkuus +: Lisää äänenvoimakkuutta. Pidä painettuna, jos haluat säätää nopeammin.
  • Langaton lähde: Valitse tietokone langattomaksi lähteeksi.
  • Äänenvoimakkuus –: Vähennä äänenvoimakkuutta. Pidä painettuna, jos haluat säätää nopeammin.
  • AUX: Valitse AUDIO IN -lähde.
  • Haku taaksepäin: Yksi painallus: siirry nykyisen kappaleen alkuun. Kaksi painallusta: siirry edellisen kappaleen alkuun.
  • Haku eteenpäin: Siirry seuraavan kappaleen alkuun.

Huomautus:

• Toisto/tauko- ja hakupainikkeilla ei voi välttämättä ohjata internet-radioasemia tai kaikkia musiikkisovelluksia.
  • Tällä kaukosäätimellä ei voi ohjata järjestelmän AUDIO IN -liitäntään yhdistettyjä laitteita.