Kaukosäätimen toiminnot

Liittyy tuotteisiin:

Saat tietoja kunkin painikkeen toiminnasta, kun viet hiiren kohdistimen sen päälle:

• Virta: Katkaise järjestelmän virta.
  • Toisto/tauko: Käynnistä tai keskeytä nykyisen kappaleen toisto telakoidussa laitteessa.
  • Telakka: Valitse lähteeksi telakoitu laite.
  • AUX: Valitse lähteeksi AUX IN -liitäntään yhdistetty äänilaite. Huomautus: Bose®-kaukosäätimellä ei voi ohjata AUX IN -liitäntään yhdistettyjä laitteita.
  • Äänenvoimakkuus +: Lisää äänenvoimakkuutta. Pidä painettuna, jos haluat säätää nopeammin.
  • Seuraava soittolista: Valitse seuraava soittolista.
  • Äänenvoimakkuus –: Vähennä äänenvoimakkuutta. Pidä painettuna, jos haluat säätää nopeammin.
  • Edellinen soittolista: Valitse edellinen soittolista.
  • Haku taaksepäin: Yksi painallus: siirry nykyisen kappaleen alkuun. Kaksi painallusta: siirry edellisen kappaleen alkuun. Pitkä painallus: kelaa kappaletta taaksepäin.
  • Haku eteenpäin: Yksi painallus: siirry seuraavaan kappaleeseen. Pitkä painallus: kelaa kappaletta eteenpäin.