Kaukosäätimen toiminnot

Saat tietoja kunkin painikkeen toiminnasta, kun viet hiiren kohdistimen sen päälle:

virta: kytkee ja katkaisee järjestelmän virran.

source: näyttää ja valitsee yhdistettyjä laitteita television lähdeluettelosta.

tv:n virta: kytkee ja katkaisee television virran.

menu: näyttää yhdistetyn laitteen valikon.

guide: näyttää digisovittimen tai television ohjelmaoppaan tai blu-ray disc™ -soittimen valikon.

ulompi ylänuoli: siirtyy seuraavalle sivulle.

ulompi alanuoli: siirtyy edelliselle sivulle.

info: näyttää ohjelmatiedot.

exit: sulkee valikon tai oppaan televisioruudusta.

sisärenkaan nuolipainikkeet: siirtyy ylös, alas, vasemmalle tai oikealle näyttövalikoissa ja keskusyksikön näytöissä.

ok: valitsee tai vahvistaa korostetun kohteen.

äänenvoimakkuuden lisäys/vähennys: lisää (+) tai vähentää (-) järjestelmän äänenvoimakkuutta.

mykistys: mykistää järjestelmän kaiuttimet tai poistaa mykistyksen (jos haluat tehdä tämän kaikissa huoneissa, pidä painettuna).

more: näyttää televisiossa lisätietoja laitekohtaisista säädöistä. tällä voi myös käyttää bose®-järjestelmän asetuksia.

kuvanäkymä: muuttaa ruudun näkymää kuvasuhteen tapaan.

kanava ylös/alas: seuraava tai edellinen kanava tai esiasetus.

edellinen kanava: palauttaa edellisen kanavan tai esiasetuksen.

sekoita: toistaa cd-levyn musiikin satunnaisessa järjestyksessä. paina uudelleen, jos haluat peruuttaa sekoitustilan.

pikauusinta / siirtyminen taaksepäin: siirtää kuvaa muutaman sekunnin taaksepäin dvr-soittimessa tai muussa digitaalisessa videotallennuslaitteessa.

tallennus: käynnistää tallentamisen.

pikaohitus / siirtyminen eteenpäin: siirtää kuvaa muutaman sekunnin eteenpäin dvr-soittimessa tai muussa digitaalisessa videotallennuslaitteessa.

toista: aloittaa toiston tai jatkaa toistoa useimmissa ääni- tai videolaitteissa.

haku/pikakelaus taaksepäin: useimmat ääni- ja videolaitteet: pikakelaa tai siirtää raitaa, kohtausta tai kappaletta taaksepäin. am- ja fm-radiot: siirtyy edelliselle radiokanavalle, jonka signaali on vahva.

pysäytys: pysäyttää toiston ääni- tai videolaitteella (esimerkiksi ipod®, cd- tai dvd-soitin, videonauhuri tai dvr-soitin).

haku/pikakelaus eteenpäin: useimmat ääni- ja videolaitteet: pikakelaa tai siirtää raitaa, kohtausta tai kappaletta eteenpäin. am- ja fm-radiot: siirtyy seuraavalle radiokanavalle, jonka signaali on vahva.

tauko: keskeyttää toiston ääni- tai videolaitteella (esimerkiksi ipod®, cd- tai dvd-soitin, videonauhuri tai dvr-soitin).

numeronäppäimistö: mahdollistaa kanavan tai asetuksen syöttämisen manuaalisesti.

tv input: muuttaa television tuloliitäntöjä.