Järjestelmän ohjauspainikkeiden käyttö

SoundLink®-kaiutinta voi ohjata sen yläosassa olevilla ohjauspainikkeilla. Seuraavassa on painikkeiden kuvaus.

Virtapainike: Käynnistää ja sammuttaa kaiuttimen. Pidä painettuna, jos haluat tarkistaa akun lataustilan.

AUX: Valitsee äänilähteeksi AUX-tuloliitäntään yhdistetyn ulkoisen äänilaitteen.

Bluetooth®: Valitsee äänilähteeksi Bluetooth®-lähteen. Kaiutin yrittää muodostaa yhteyden laitteeseen, jonka kanssa on viimeksi muodostettu laitepari.

Jos haluat käyttää jotakin toista laitetta, aseta kaiutin löydettävään tilaan painamalla painiketta kolme sekuntia. Sen jälkeen voit muodostaa laiteparin toisen Bluetooth®-laitteen kanssa.

Kun jokin laite on yhdistetty (laitepariksi), voit katkaista yhteyden painamalla tätä painiketta. SoundLink®-kaiutin odottaa, että toinen pariksi määritetty laite muodostaa yhteyden. Jos mikään laite ei muodosta yhteyttä 30 minuutin kuluessa, kaiuttimen virta katkeaa.

Mykistys: Mykistää kaiuttimen.

Äänenvoimakkuuden lisäys: pluspainike lisää äänenvoimakkuutta.

Äänenvoimakkuuden vähennys: Miinuspainike vähentää äänenvoimakkuutta.

Huomautus: Etupaneelin lähdemerkkivalo välähtää kerran aina, kun plus- tai miinuspainiketta painetaan. Merkkivalo välähtää kahdesti, kun suurin tai pienin äänenvoimakkuus saavutetaan.