Ohjauspainikkeiden käyttö

Ohjauspainikkeet sijaitsevat kaiuttimen yläosassa. Seuraavassa kuvataan jokainen painike ja niiden toiminnot.

Virta: Käynnistää ja sammuttaa kaiuttimen. Voit tarkistaa akun lataustilan pitämällä painiketta painettuna.

Mykistys: Mykistää kaiuttimen ja poistaa mykistyksen.

Miinus (-): Vähentää kaiuttimen äänenvoimakkuutta. Voit vähentää äänenvoimakkuutta jatkuvasti pitämällä painiketta painettuna.

Plus (+): Lisää kaiuttimen äänenvoimakkuutta. Voit lisätä äänenvoimakkuutta jatkuvasti pitämällä painiketta painettuna. Äänilähteen merkkivalo vilkkuu, kun äänenvoimakkuutta lisätään tai vähennetään. Kun äänilähteen merkkivalo välähtää kaksi kertaa, suurin tai pienin äänenvoimakkuus on saavutettu.

Bluetooth®: Valitsee Bluetooth-äänilähteen. Kaiutin yrittää muodostaa yhteyden laitteeseen, jonka kanssa on viimeksi muodostettu laitepari. Jos mihinkään laitteeseen ei ole muodostettu pariliitosta, kaiutin kytkeytyy löydettävään tilaan, jolloin siihen voidaan muodostaa pariliitos. Kun Bluetooth on valittuna, voit painaa painiketta uudelleen, jolloin kaiutin siirtyy löydettävään tilaan ja siihen voidaan muodostaa pariliitos. Voit palata yhdistämistilaan painamalla painiketta uudelleen. Jos Bluetooth-äänilähde on valittuna eikä kaiuttimeen yhdistetä mitään laitetta viiden minuutin kuluessa, kaiutin kytkeytyy pois päältä.

AUX: Valitsee AUX-liitäntään yhdistetyn äänilähteen.