Ohjauspainikkeiden käyttö

Painikelevyn painikkeilla voit hallita kaiuttimen äänentoistoa, äänenvoimakkuutta ja kaiutinpuhelintoimintoa. Voit käyttää painikelevyä muodostamalla pariliitoksen mobiililaitteesi ja kaiuttimen välille.

Huomautus: Kaikki mobiililaitteet eivät välttämättä tue toimintoja.

Virta: Käynnistää ja sammuttaa kaiuttimen. Voit tarkistaa akun lataustilan pitämällä painiketta painettuna.

Miinus (-): Vähentää kaiuttimen äänenvoimakkuutta. Voit vähentää äänenvoimakkuutta jatkuvasti pitämällä painiketta painettuna.

Monitoimipainike: Musiikkilähteiden sekä mobiililaitteella soitettavien kaiutinpuhelujen hallinta.

Plus (+): Lisää kaiuttimen äänenvoimakkuutta. Voit lisätä äänenvoimakkuutta jatkuvasti pitämällä painiketta painettuna.

Bluetooth®: Valitsee Bluetooth-äänilähteen. Kaiutin yrittää muodostaa yhteyden laitteeseen, jonka kanssa on viimeksi muodostettu laitepari. Jos mihinkään laitteeseen ei ole muodostettu pariliitosta, kaiutin kytkeytyy löydettävään tilaan, jolloin siihen voidaan muodostaa pariliitos. Jos painat painiketta uudelleen ja pidät sen painettuna, kun Bluetooth on valittuna, kaiutin siirtyy löydettävään tilaan ja siihen voi muodostaa pariliitoksen toisesta Bluetooth-laitteesta.