Katsaus valopalkin tilatietoihin

Liittyy tuotteisiin:

LED-valopalkki on sijoitettu soundbarin etuosaan. Valopalkin toiminta kertoo tietoja soundbarin tilasta valitun lähteen kanssa.

Valopalkin paikka soundbarissa
Light bar pulses white

Vilkkuva valkoinen valo tarkoittaa, että soundbar muodostaa yhteyttä Wi-Fi®-verkkoon. Kun valittuna on Bluetooth®-tila, tämä toiminta tarkoittaa, että soundbar muodostaa yhteyttä Bluetooth-laitteeseen.

Valkoisen valon välähdys tarkoittaa, että soundbar on vastaanottanut signaalin kaukosäätimestä.

Light bar glows solid white then fades to black

Palava ja vähitellen sammuva valkoinen valo tarkoittaa, että soundbar on muodostanut yhteyden Wi-Fi-verkkoon. Kun valittuna on Bluetooth-tila, tämä toiminta tarkoittaa, että soundbar on muodostanut yhteyden Bluetooth-laitteeseen.

Light bar pulses blue

Vilkkuva sininen valo tarkoittaa, että soundbar on Bluetooth-tilassa ja valmis muodostamaan yhteyden uuteen Bluetooth-laitteeseen.

Kun valopalkki vilkkuu kahdesti, soundbariin laitepareiksi yhdistettyjen laitteiden luettelo on tyhjennetty.

Two white lights glow

Kaksi palavaa valkoista valoa ilmaisevat, että soundbar on mykistetty.

White light glows on the right of the light bar

Oikealla näkyvä valkoinen valo tarkoittaa, että soundbarin äänenvoimakkuutta lisätään.

White light glows on the left of the light bar

Vasemmalla näkyvä valkoinen valo tarkoittaa, että soundbarin äänenvoimakkuutta vähennetään.

White light on light bar slides to center then glows solid

Keskelle liukuva ja sitten tasaisena palava valkoinen valo tarkoittaa, että Alexa on kuuntelutilassa.

Huomautus: Amazon Alexa ei ole saatavilla kaikilla kielillä ja kaikissa maissa.

White light on light bar slides to sides

Sivuille liukuva valkoinen valo tarkoittaa, että Alexa miettii.

Light bar pulses white

Koko valopalkin leveydellä vilkkuva valkoinen valo tarkoittaa, että Alexa puhuu.

Light bar pulses yellow

Vilkkuva keltainen valo tarkoittaa, että Alexalta on tullut ilmoitus.

Light bar glows solid amber

Oranssina palava valo kertoo Wi-Fi-määrityksen olevan käynnissä.

White light on light bar slides right to left

Oikealta vasemmalle liukuva valkoinen valo tarkoittaa, että soundbar on lataamassa ohjelmistopäivitystä.

White light on light bar slides left to right

Vasemmalta oikealle liukuva valkoinen valo tarkoittaa, että soundbar on asentamassa ohjelmistopäivitystä.

Neljä kertaa vilkkuva oranssi valo tarkoittaa, että toistossa on tapahtunut virhe. Lisätietoja saat Bose Music -sovelluksesta.

Light bar pulses red

Neljä kertaa vilkkuva punainen valo tarkoittaa, että pyyntöäsi ei pystytty toteuttamaan, sillä palvelu on tilapäisesti poissa käytöstä. Yritä pyyntöä myöhemmin uudelleen.

Light bar glows solid red

Punaisena palava valo tarkoittaa virhettä, jota soundbar ei pysty ratkaisemaan itse. Jos näet tällaisen valon, ota yhteyttä Bosen asiakaspalveluun.