Merkkivalon toiminta

SoundDock Portable -laitteen etupaneelissa oleva merkkivalo kertoo tietoja järjestelmän tilasta. Merkkivalon tila:

• Ei pala: akussa on täysi varaus ja järjestelmä on päällä, poissa päältä, toistaa ääntä tai ei ole aktiivisena.
  • Vihreä: syttyy kun painat kaukosäätimen tai SoundDock Portable -laitteen painiketta. Valo välähtää useita kertoja, kun äänenvoimakkuus saavuttaa korkeimman tai matalimman tason.
  • Keltainen: akku latautuu. Jos valo palaa keltaisena, kun lataus on kestänyt yli 10 tuntia, akku on vaihdettava.
  • Punainen (vilkkuva): akku on ladattava. Järjestelmä on kytkettävä verkkovirtaan

merkkivalo ilmaisee lisäksi akun varaustason, kun kaukosäätimen sammutuspainiketta painetaan ja pidetään painettuna:

Sammutuspainike

• Punainen: varaustaso on 20 % tai vähemmän.
  • Keltainen: varaustaso on 20‒70 % täydestä tasosta.
  • Vihreä: varaustaso on yli 70 % täydestä tasosta.