Automaattisen sammutustoiminnon ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Jos kaiuttimella ei ole aktiivista yhteyttä toiseen Bluetooth-laitteeseen, kaiutin kytkeytyy pois päältä 30 minuutin kuluttua. Tämän toiminnon ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä:

Paina AUX- ja Äänenvoimakkuus + -painikkeita samanaikaisesti ja pidä ne painettuina. Kuulet äänimerkin/-kehotteen merkiksi siitä, että automaattinen sammutus on kytketty pois päältä.

Voit ottaa automaattisen sammutuksen takaisin käyttöön painamalla painikkeita uudelleen.