Automaattisen sammutustoiminnon ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

jos kaiuttimella ei ole aktiivista yhteyttä toiseen bluetooth-laitteeseen, kaiutin kytkeytyy pois päältä 30 minuutin kuluttua. automaattisen sammutuksen poistaminen käytöstä:

paina aux- ja äänenvoimakkuus + -painikkeita samanaikaisesti ja pidä ne painettuina. kuulet äänimerkin merkiksi siitä, että automaattinen sammutus on kytketty pois päältä.

AUX

Äänenvoimakkuus +

Voit kytkeä automaattisen sammutuksen takaisin käyttöön painamalla painikkeita uudelleen.